miguel 0 Napisano 4 Marca witam po prawej stronie gelato,wykiełkowalo 10 stycznia,można określić ile mu zostało jeszcze do zbiorów? po lewej super lemon haze(kupiłem 3 tyg sadzonke) lecz słabo się rozwijała do tej pory, ile jej zostało? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,404 Napisano 4 Marca @miguel ale tam nie ma co zbierać.... ta z lewej to wogóle kwitnie? Na moje oko to juz tam wiele nie napuchnie.... wina światła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,106 Napisano 4 Marca Przy tym burdelowym swiatelku ciezko zeby cos uroslo🙃 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miguel 0 Napisano 4 Marca te same zwiatla ma znajomi i ma dużo zbiorów. wcześniej miałem zwykle żarówki led,od 3 dni mam nowe lampy grow. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2,734 Napisano 4 Marca @miguel na moje oko one dopiero zaczynają kwitnąć, minimum 6 tygodni jeszcze. Moje są na podobnym etapie a właśnie konczą 2 i wchodzą w 3 tydzień flo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,404 Napisano 4 Marca No przez te dwa miesiące może będę podobne jak u tego znajomego... trochę faktycznie jeszcze czasu jest. Ale i tak za słabo są zbudowane... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2,734 Napisano 4 Marca @miguel jak im świecisz? To automaty czy sezony? Ta po lewej faktycznie ciężko stwierdzić czy już w ogóle kwitnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miguel 0 Napisano 5 Marca sezony tą po lewej kupiłem w lutym w sklepie konopnym(mieszkam w niemczech) powiedzieli że ma około 3 tygodni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach