piotrek_z 1 Napisano 27 Lutego Hej.Mam pytanie.Skąd wiedzieć kiedy należy ją ścinać?Miałem troche z nią kłopotów i trwa to już troche długo bo 13 tygodni i nie wiem kiedy będzie gotowa do ścinania.Czytałem że liście będą opadać i robić się żółte albo brązowe.Podlewam ją już samą woda,nie wiem czy to dobrze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 332 Napisano 27 Lutego Jak będziesz miał żywicę mleczną albo mleczno- brozową .. W dziale dla początkujących masz to ładnie i szczegółowo opisane oraz z obrazowane 😉 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek_z 1 Napisano 27 Lutego Dzieki wielkie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 332 Napisano 27 Lutego Spoko 😁 Tu jest dużo informacji na wszystkie pytania, na spokojnie przejrzyj forum.. @Testersię postarał tworząc te forum 👏💪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach