Hulk 308 Napisano 27 Lutego (edytowane) @Cholender no i znalazłem na stronie producenta, że Root Booster podaję się między innymi przez oprysk liści, więc może to być zajebisty temat w nawilżaczu.. 😉 Już nawilżacz podaję mieszankę 😉 Edytowane 27 Lutego przez Hulk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,958 Napisano 27 Lutego @Hulk to że oprysk dolistny można dawac to ja wiem, właściwie to każdy nawóz można podawac dolistnie 🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 308 Napisano 27 Lutego Powoli pokazuję się zieleń 😍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 308 Napisano 4 Marca Dlaczego one się tak położyły? Temperatura około 24 st wilgotność około 80% 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,404 Napisano 4 Marca Moje też tak ostatnio położyło 🙂 Wbiłem jakieś podpórki malutkie i przywiązałem lekko. ps. ten termometr przy suficie to pewnie troszkę zakłamuje rzeczywiste warunki.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 308 Napisano 4 Marca @WBB dzięki 👌 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,958 Napisano 4 Marca @Hulk wyciągnęły się do swiatla i położyły pod ciezarem lisci, mozesz zrobic podporki ale widze ze masz sporo miejsca w donicy, wiec lepszym rozwiązaniem będzie podsypac im ziemi az do tego pierwszego pietra lisci 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 308 Napisano 4 Marca No właśnie dosypałem ziemi i odpaliłem dodatkowe światło żeby zaczęły się rozbudowywać.. Wiatrak już delikatnie je muska to powinny nabrać siły 👌😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,404 Napisano 4 Marca @Hulk wytłumacz mi jaki jest zamysł takich nasypów? Jak brakło ziemi to zrozumiem, a jeśli nie to dalej będę się zastanawiał 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 308 Napisano 4 Marca @WBB hahah masz kurwa rację 😂😂😂 Sam teraz na to patrzę i myślę po chuj tak zrobiłem 😂 Jutro dosypie bo mam 😂👌 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 308 Napisano Niedziela o 08:46 Powolutku rośniemy... 😍 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 308 Napisano Wtorek o 15:55 Z dnia na dzień coraz większe 😁 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2,730 Napisano Wtorek o 16:01 @Hulk też masz lampę ze styropianu czy tylko mi się wydaje? 🤔 Odważni jesteście. 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 308 Napisano Wtorek o 16:18 @Lady Green dlaczego odważni? Już trzecia uprawa leci i nic się nie dzieje 😅 Lekka,oprawki żarówek dobrze uszczelnione silikonem przed wilgocią 🤷 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 308 Napisano 2 godziny temu Piątek piąteczek piątunio 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach