HolenderskiGrower 139 Napisano 27 Stycznia 2020 (edytowane) Witam o to moja pierwsza fotorelacja zapraszam do obserwowania?? pomoc mile widziana, a więc zaczynajmy! ? Growbox(własno ręczny) -Długość 77cm -Szerokość 37cm -0.28m2 Total Oświetlenie -CFL 32W x2 -CFL 20W x1 Wentylacja -Wiatrak zajumany z łazienki ?♂️ (wlot powietrza na dole boxa wylot wiatraczkiem u góry) PESTKA -SKUNK#1 Jedzonko STARTER SET PLAGRON POWER ROOTS ALGA GROW ALGA BLOOM Komentarze mile widziane a więc czas start! ? Edytowane 27 Stycznia 2020 przez HolenderskiGrower Odżywki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 27 Stycznia 2020 @HolenderskiGrower za wysoko oświetlenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 27 Stycznia 2020 11 minut temu, Tester napisał: @HolenderskiGrower za wysoko oświetlenie Właśnie kombinuje nad tym lada moment będzie wyżej, nie zrobię z niego koszykarza ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 27 Stycznia 2020 22 minuty temu, HolenderskiGrower napisał: -Długość 77cm -Szerokość 37cm To serio ma takie wymiary?, bo coś nie wygląda,w dodatku 3 takie żarówki na taką powierzchnię to trochę mało ;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 27 Stycznia 2020 5 minut temu, IntoSpace napisał: To serio ma takie wymiary?, bo coś nie wygląda,w dodatku 3 takie żarówki na taką powierzchnię to trochę mało ? Tak wysokość 77 szerokość 37 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 27 Stycznia 2020 Więc 0,28m2 to powierzchnia ściany bocznej A długość? czy to kwadrat 37x37? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 27 Stycznia 2020 @HolenderskiGrower w tych samych proporcjach koleżka 30g wyciagnal 20 minut temu, Tester napisał: @HolenderskiGrower za wysoko oświetlenie Właśnie kombinuje nad tym lada moment będzie wyżej, nie zrobię z niego koszykarza ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 27 Stycznia 2020 @IntoSpace 37x37 kwadrat wysokość 77 już sam się zgubiłem haha ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 27 Stycznia 2020 No to łącznie niecałe 6k lm, potrzeba niby 7, więc będzie ok :) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 27 Stycznia 2020 @IntoSpace dokładnie jakoś to będzie, łapcie Edyta ? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 28 Stycznia 2020 (edytowane) 1 dzień 28.01.2020 Godzina 5:30 Lada moment czepek spadnie ? Edytowane 28 Stycznia 2020 przez HolenderskiGrower 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 28 Stycznia 2020 @HolenderskiGrower dobrze że wybrałeś nie automata bo w razie czego będziesz mógł dać dłuższy weg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 28 Stycznia 2020 1 dzień. Godz 18:50 Troszkę nie idzie w pionie czy mogę ją wspomóc drucikiem ogrodowym? Czy sama się naprostuje ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 28 Stycznia 2020 Sama się wyprostuje, ale wg mnie zawszę lepiej pierwsze potrzymać tydzień/dwa w kubkach mniejszych, auto krócej, a później do docelowych. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 28 Stycznia 2020 @IntoSpace dzięki, już jestem spokojny. BTW Miałem kłopoty z wilgotnością więc o tóż wymyśliłem coś takiego na dole kubeczki z wodą, wilgotność powietrza powinna lecieć w górę wraz z wlotem ?☺️ jak się nie sprawdzi wsadzę tam wiadro ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 28 Stycznia 2020 4 godziny temu, Tester napisał: @HolenderskiGrower dobrze że wybrałeś nie automata bo w razie czego będziesz mógł dać dłuższy Automat ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 28 Stycznia 2020 @HolenderskiGrower no to jak automat to nie możesz zepsuć jego startu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 28 Stycznia 2020 1 minutę temu, Tester napisał: @HolenderskiGrower no to jak automat to nie możesz zepsuć jego startu Staram się ??dzięki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 28 Stycznia 2020 Nawet wiadro pewnie niewiele da. Najlepsza i pewna opcja to nawilżacz ultradźwiękowy, ale nie będzie ci potrzebny. prawie 40% wilgotności powinno być ok, a z czasem jak zarośnie, to się jeszcze podniesie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 28 Stycznia 2020 2 minuty temu, IntoSpace napisał: @IntoSpace Dzięki wielkie?? O takie forum mi chodziło, błyskawiczne odpowiedzi ?☘️???? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach