VeronikaNowak 0 Napisano Niedziela o 18:18 Kiedy jestem samotny, wykonuję pracę twórczą. kupuję tygodniowe obrazy według numerów i z wielką przyjemnością je maluję. I to ratuje mnie przed samotnością w moich 25 latach. A co najważniejsze, jeśli jesteś bardzo samotny, zacznij rozmawiać z ludźmi i nie uzależniaj się od jedzenia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,809 Napisano Niedziela o 19:06 (edytowane) @VeronikaNowak jak jesteś samotna to pingwinka sobie kup, tylko uwazaj bo mocno szarpie za dzyndzla Edytowane Niedziela o 19:06 przez Cholender 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 173 Napisano Niedziela o 19:37 hahahaha rozjebales mnie tym 🤣🤣🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,462 Napisano Niedziela o 21:57 @Cholender spamer kolejny jakiś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,809 Napisano wczoraj o 06:49 @Tester wiem, dlatego chociaz jaja sobie z nich można porobic 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 713 Napisano 21 godzin temu @VeronikaNowak Mnie przed samotnością ratuję gibon i spacer po lesie .... 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach