WBB 2,352 Napisano Poniedziałek o 11:13 Box: 80x80x160, Lampa: Lumatek 250/400W żarówka Osram HPS 400W Plantastar. Odbłyśnik Adjust-A-Wings Medium. Ziemia: Plagron Growmix po ostatniej uprawie. 9xDonice 11L. Ceikawe czy ten experyment wypali. Wentylacja: Mixed-Flo 125 EU-V 220/280 mh3 fi 125, wloty pasywne. Mieszający SecretJardin z oscylacją. Nasiona: 4xDiesel Kush x Red Strawberry Banana, 5xWedding Cake x Six Shooter (oczywiście już na samym początku nieogar i nie wiem czy 5 jest tych pierwszych czy tych drugich. Postaram się do tego dojść) Nie poczekałem aż wszystkie nasiona puszczą kiełki i taki władowałem w te doniczki. Fotka z soboty a wczoraj jedna sztuka już była na powierzchni. 3 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,139 Napisano Poniedziałek o 13:53 Na kiełkach jak masz grow mix nic ci się nie dzieje? Ja u mnie widziałem że je skręcało lekko dla tego 1 ziemia light później 2 przesadzenie już grow i było ok chyba że odmiana wrażliwa . I zawsze na kiełki lecę teraz light 2 tygodnie ok i grow tak najszybciej mi rosną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,352 Napisano Poniedziałek o 14:04 @mateo poprzednio kiełki miałem w LighMixie, a teraz miały być w tej ziemi całkowicie bez nawozów ale cos mi się popierdoliło i kupiłem i wsadziłem do GrowMixa.... zobaczymy jak je mocno będzie wykręcało. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,139 Napisano Poniedziałek o 15:30 Wiem że bannera wykręcali a szczepy goryli są twarde przynajmniej Gorillaz Frost😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 318 Napisano Czwartek o 08:04 Będę obserwował co tam wyrośnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,352 Napisano Czwartek o 08:21 @Wladimir wczoraj wszystkie na powierzchni.... tzn ostatnia dzisiaj będzie. Dzień nie zaglądałem i trochę sucho się zrobiło. No i lekko się powyciągały bo mi się podstawiać nic nie chciało a lampa dosyć wysoko była do tego. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,352 Napisano Czwartek o 17:53 Kiełkowanie 11/11. Teraz dwie trzeba będzie wyrzucić... 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 318 Napisano 14 godzin temu (edytowane) Ja mam pytanie czemu tutaj cały czas znika informacja że to pestki ode mnie? Co to kuwa za cenzura? @Tester To tak jak by ktoś DaVinciego usunął z pod monalisy... Edytowane 14 godzin temu przez Wladimir 1 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,352 Napisano 13 godzin temu @Wladimir bo masz nałożone sankcje 😅 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 590 Napisano 12 godzin temu 1 hour ago, Wladimir said: Ja mam pytanie czemu tutaj cały czas znika informacja że to pestki ode mnie? Co to kuwa za cenzura? @Tester To tak jak by ktoś DaVinciego usunął z pod monalisy... Wyślij mi pestki to nawet dam ogłoszenie przed domem od kogo to 😁 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 7 godzin temu @Wladimir regulamin jest od dawna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 2,021 Napisano 6 godzin temu W dniu 27/01/2025 o 12:13, WBB napisał: diesel Kush x Red Strawberry Banana Fajnie szroni,nie zawiedź protoplasty 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,800 Napisano 5 godzin temu Przeciez oznaczenie innego usera i podziękowanie mu za pestki to nie zadna kryptoreklama 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 2,021 Napisano 4 godziny temu Godzinę temu, Cholender napisał: Przeciez oznaczenie innego usera i podziękowanie mu za pestki to nie zadna kryptoreklama 😅 Wszystko jest reklamą w dzisiejszych czasach :) może na sąsiada się obrazili bo wcześniej jechał forumowego sposnora a teraz wziął te objęte sankcjami, w sensie od Władimira P 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,352 Napisano 3 godziny temu 40 minut temu, Grzechoczący Grzechotnik napisał: bo wcześniej jechał forumowego sposnora Ależ skądże.... jeśli tak to musiało być to moje przejęzyczenie się 😅 A tak serio to ja sponsora broniłem do samego końca.... z jakimś obrzympałą mnie mylicie... 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 118 Napisano 1 godzinę temu @Wladimir Musisz stworzyć sam kraftowe forum dla swoich kraftowych pestek i znajomych. Wtedy kraftowo rozwiążesz swój kraftowy problem.😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach