Skocz do zawartości
WBB

400W HPS, 80x80x160, 9xAuto Zestaw Plagrona mineralny.

Rekomendowane odpowiedzi

Box: 80x80x160, Lampa: Lumatek 250/400W żarówka Osram HPS 400W Plantastar. Odbłyśnik Adjust-A-Wings Medium.

Ziemia: Plagron Growmix po ostatniej uprawie. 9xDonice 11L. Ceikawe czy ten experyment wypali.

Wentylacja: Mixed-Flo 125 EU-V 220/280 mh3 fi 125, wloty pasywne. Mieszający SecretJardin z oscylacją.

Nasiona: 4xDiesel Kush x Red Strawberry Banana, 5xWedding Cake x Six Shooter (oczywiście już na samym początku nieogar i nie wiem czy 5 jest tych pierwszych czy tych drugich. Postaram się do tego dojść)

IMG20250125123125.thumb.jpg.e409002d213db40e1b90624c9312bbcb.jpg

Nie poczekałem aż wszystkie nasiona puszczą kiełki i taki władowałem w te doniczki. Fotka z soboty a wczoraj jedna sztuka już była na powierzchni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na kiełkach jak masz grow mix nic ci się nie dzieje? 

Ja u mnie widziałem że je skręcało lekko dla tego 1 ziemia light później 2 przesadzenie już grow  i było ok chyba że odmiana wrażliwa . I zawsze na kiełki lecę teraz light 2 tygodnie ok i grow  tak najszybciej mi rosną 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@mateo poprzednio kiełki miałem w LighMixie, a teraz miały być w tej ziemi całkowicie bez nawozów ale cos mi się popierdoliło i kupiłem i wsadziłem do GrowMixa.... zobaczymy jak je mocno będzie wykręcało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Wladimir wczoraj wszystkie na powierzchni.... tzn ostatnia dzisiaj będzie. Dzień nie zaglądałem i trochę sucho się zrobiło. No i lekko się powyciągały bo mi się podstawiać nic nie chciało a lampa dosyć wysoko była do tego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam pytanie czemu tutaj cały czas znika informacja że to pestki ode mnie?

Co to kuwa za cenzura? @Tester 

To tak jak by ktoś DaVinciego usunął z pod monalisy...

Edytowane przez Wladimir

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 hour ago, Wladimir said:

Ja mam pytanie czemu tutaj cały czas znika informacja że to pestki ode mnie?

Co to kuwa za cenzura? @Tester 

To tak jak by ktoś DaVinciego usunął z pod monalisy...

Wyślij mi pestki to nawet dam ogłoszenie przed domem od kogo to 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Cholender napisał:

Przeciez oznaczenie innego usera i podziękowanie mu za pestki to nie zadna kryptoreklama 😅

Wszystko jest reklamą w dzisiejszych czasach :) może na sąsiada się obrazili bo wcześniej jechał forumowego sposnora a teraz wziął te objęte sankcjami, w sensie od Władimira P 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
40 minut temu, Grzechoczący Grzechotnik napisał:

bo wcześniej jechał forumowego sposnora

Ależ skądże.... jeśli tak to musiało być to moje przejęzyczenie się 😅

A tak serio to ja sponsora broniłem do samego końca.... z jakimś obrzympałą mnie mylicie... 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi