WBB 2,348 Napisano Poniedziałek o 11:13 Box: 80x80x160, Lampa: Lumatek 250/400W żarówka Osram HPS 400W Plantastar. Odbłyśnik Adjust-A-Wings Medium. Ziemia: Plagron Growmix po ostatniej uprawie. 9xDonice 11L. Ceikawe czy ten experyment wypali. Wentylacja: Mixed-Flo 125 EU-V 220/280 mh3 fi 125, wloty pasywne. Mieszający SecretJardin z oscylacją. Nasiona: 4xDiesel Kush x Red Strawberry Banana, 5xWedding Cake x Six Shooter (oczywiście już na samym początku nieogar i nie wiem czy 5 jest tych pierwszych czy tych drugich. Postaram się do tego dojść) Nie poczekałem aż wszystkie nasiona puszczą kiełki i taki władowałem w te doniczki. Fotka z soboty a wczoraj jedna sztuka już była na powierzchni. 3 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,139 Napisano Poniedziałek o 13:53 Na kiełkach jak masz grow mix nic ci się nie dzieje? Ja u mnie widziałem że je skręcało lekko dla tego 1 ziemia light później 2 przesadzenie już grow i było ok chyba że odmiana wrażliwa . I zawsze na kiełki lecę teraz light 2 tygodnie ok i grow tak najszybciej mi rosną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,348 Napisano Poniedziałek o 14:04 @mateo poprzednio kiełki miałem w LighMixie, a teraz miały być w tej ziemi całkowicie bez nawozów ale cos mi się popierdoliło i kupiłem i wsadziłem do GrowMixa.... zobaczymy jak je mocno będzie wykręcało. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,139 Napisano Poniedziałek o 15:30 Wiem że bannera wykręcali a szczepy goryli są twarde przynajmniej Gorillaz Frost😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 318 Napisano Czwartek o 08:04 Będę obserwował co tam wyrośnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,348 Napisano Czwartek o 08:21 @Wladimir wczoraj wszystkie na powierzchni.... tzn ostatnia dzisiaj będzie. Dzień nie zaglądałem i trochę sucho się zrobiło. No i lekko się powyciągały bo mi się podstawiać nic nie chciało a lampa dosyć wysoko była do tego. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,348 Napisano Czwartek o 17:53 Kiełkowanie 11/11. Teraz dwie trzeba będzie wyrzucić... 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 318 Napisano 8 godzin temu (edytowane) Ja mam pytanie czemu tutaj cały czas znika informacja że to pestki ode mnie? Co to kuwa za cenzura? @Tester To tak jak by ktoś DaVinciego usunął z pod monalisy... Edytowane 8 godzin temu przez Wladimir 1 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,348 Napisano 7 godzin temu @Wladimir bo masz nałożone sankcje 😅 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 588 Napisano 7 godzin temu 1 hour ago, Wladimir said: Ja mam pytanie czemu tutaj cały czas znika informacja że to pestki ode mnie? Co to kuwa za cenzura? @Tester To tak jak by ktoś DaVinciego usunął z pod monalisy... Wyślij mi pestki to nawet dam ogłoszenie przed domem od kogo to 😁 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 1 godzinę temu @Wladimir regulamin jest od dawna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 2,019 Napisano 40 minut temu W dniu 27/01/2025 o 12:13, WBB napisał: diesel Kush x Red Strawberry Banana Fajnie szroni,nie zawiedź protoplasty 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,799 Napisano 6 minut temu Przeciez oznaczenie innego usera i podziękowanie mu za pestki to nie zadna kryptoreklama 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach