NaLegalu 22 Napisano 26 Stycznia 09.01.25 Dzień #1 Doniczki materiałowe 10l Swiatło Weg 20/4 Światło Flo 18/6 **bez nawozów** Ziemia CanaMix Woda 6-7 pH ,,regulowana cytryną,, Trening LST Dzień #17 Dzisiaj rośliny zostały położone, Wrzucam pierwsze zdjęcie. 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaLegalu 22 Napisano 23 godziny temu Dzień #24 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 651 Napisano 22 godziny temu @NaLegalu jaką lampą świecisz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaLegalu 22 Napisano 22 godziny temu @szamayo LED 150W Ustawiona na 60% WEG Później jak przełączę na FLO to podkręcam do 80% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,564 Napisano 22 godziny temu @NaLegalu wyglądają na mega wymordowane, chyba za wcześnie zacząłeś treningi. Stosowałeś jakieś opryski? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaLegalu 22 Napisano 22 godziny temu (edytowane) @Lady Green W 17-stym dniu je powyginalem, oprysków żadnych nie robiłem. Nawozów żadnych nie daję przez całą uprawę może dlatego tak wyglądają. Temperatura też niska w okolicach 19 stopni. Pierwszy raz robię jakiekolwiek Trening może za ostro je potraktowałem. Dzisiaj podlałem i trochę położyłem do gleby narazie zostawię do czwartku je w spokoju zobaczę jak będą wygladac. Edytowane 22 godziny temu przez NaLegalu 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 597 Napisano 10 godzin temu Światła za dużo, 20h na 60% z 150w to dużo, sprawdź aplikacją na telefon i DLI będzie wysokie, nie ma potrzeby na 20h a później na 18, generalnie dla automatów 18 h max i nie ma powodu dawać więcej, ja swoją mam na 16h lampa 100w na 50% i rośnie fajnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach