Skocz do zawartości
Lady Green

📌 7 sezonów na 1m² 🚦🏁

Rekomendowane odpowiedzi

Kończymy 2 i wchodzimy w 3 tydzień flo. Zaczęłam im dodawać pk do wody, poza tym bez zmian.

Stan aktualny: 6 sztuk. 

1.jpg

12.jpg

Dodam jeszcze to niby "jajo". Dziś wygląda tak. Za 2 dni zrobie kolejne zdjęcie. 

Z.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyciagaj każdą, sprawdzaj obserwuj i nie panikuj, najwyżej tęczę w namiocie namalujesz i będzie 🎸 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Dbając o to aby nie było zbyt mało stron w fotorelacji zdjęcia z podlewania i parę słów. 😉

Początki 3 tygodnia flo, piją po 2l co 2 dni, w weekend czeka je fryzjer ostateczny. Jakieś sugestie w tym kierunku?

Fajnie że urosły i nie są niziutkie, pewnie jeszcze ciut przez ten trzeci tydzień podrosną. Pod jedną wjechała już pierwsza podstawka, pewnie wjadą kolejne ale już nie dziś. Na szczęście nie płaczą raczej z nadmiaru azotu. 👍

Kiedy przełączyć lampę na 100%? 😎😉

13.thumb.jpg.637e404b413c567b51da2dbc98327ca2.jpg12.thumb.jpg.d2a1045c77e8dfd5591669e2c82a9bae.jpg

4.thumb.jpg.6a23b4668f3fbb791cbfa980c3983a47.jpg

Opóźniona na środku z przodu, widać że opóźniona. Tej szło gorzej niż tej którą wywaliłam. 😐

15.thumb.jpg.e1dd2c32e4ddfe30aa3538aada66b181.jpg

Przypadkowe rośliny:

6.thumb.jpg.dea4b406b1554453e08f095e03cefc49.jpg

7.thumb.jpg.aa7843633991a31a22e5a2f4fedc79e6.jpg8.thumb.jpg.5fe2255fffdb1f429e887f0dc21ed909.jpg9.thumb.jpg.8ff5e9d360629476960ffaa217c07cba.jpg

I chybaniejajo, kontrola po 2 dniach. Bez zmian. 🙄

1.thumb.jpg.15f9e4f3d637b6941478de8c5fc0b7ad.jpg

Edytowane przez Lady Green

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, Cholender napisał:

Lampe gdzies za tydzień na 100% 

Czyli 6 dni licząc od dzisiaj? 😎

A tak serio. 😉 Myśle do jakiej wysokości powycinać popcorn, liście na dole zostawię, przecież one nic nie zasłaniają, nie przeszkadzają, wolę w zamian z góry im trochę przerzedzć, lepszy dostęp światła będzie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam się czy nie zafundować im fryzjera już dzisiaj, tak z okazji dnia kobiet. 🤔 Zobacze później czy mi się będzie chciało, jak nie to jutro lub pojutrze. 

Dużo byście wycięli z góry?

1.jpg

12.jpg

13.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ostatnio staram się trzymać podobnej techniki jak na wideo: 

Widać że wszystkie wiatraki praktycznie wywalone, zostało mało, zresztą widać jak to po czasie się zapełnia i wygląda później.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@TaTTiTo dzięki. A jak idzie u Ciebie? Nie odzywasz się ostatnio.

Dziewczynki po dzisiejszym fryzjerze prezentują się tak. 

Wydaje mi się że ich nie żałowałam, odpadło pudło liści i szczytów, we wtorek stuknie im 3 tygodnie flo więc mogę jeszcze coś ewentualnie przyciąć. ✂️  Wprowadzić gdzieś jakieś poprawki? 🧐

Wjechały też dodatkowe podstawki i dostały piciu. 

Abc.jpg

1.jpg

12.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak się martwiłaś o ten biotabs, mówiłem że niepotrzebnie, zjadły rosną i jest 🎸, zajebiście to idzie, będą palce boleć od trimowania 💪👌

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@JarzynaSWDN mam bączka więc w razie potrzeby będę się nim posiłkować. 😉

Zastanawiam się czy nie przesadziłam z tym fryzjerem, dziś jak otworzyłam namiot to w pierwszym ułamku sekundy pustka mnie przeraziła... 👀 Bidnie trochę mi się wydaje. 😐

1.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi