hansik56 0 Napisano 19 Stycznia Witam. Moja roślina od tygodnia wygląda tak. I pytanie czy to jest problem że jest przelana. Czy za mało ma miejsca na korzenie ? I też nie rośnie stanęła w miejscu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 659 Napisano 19 Stycznia @hansik56 no narazie widać efekt działań, a pytanie jakie były dzialania? Ile litrów te donice? Nie uprawiałem w takich workach ale chyba trochę pożałowałeś ziemi bo pół rośliny jest schowanej Ale no biorąc pod uwagę, że coś jej dolega i już kwitnie to nie wróżę żeby poszła do góry 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 19 Stycznia @hansik56 nie za sucho? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hansik56 0 Napisano 19 Stycznia Jest to roślina white widow 4tydzien. Sucho nie ma bo podlewam wszystkie tak samo tamte ładne rosną a ta jedna coś opada. Wszystkie tak samo traktuje nawozem. Ziemi miałem 50l na cztery doniczki teraz domówiłem ziemi 20l i chce podsypać jeszcze trochę i podnieść ja do góry. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 709 Napisano 19 Stycznia Wygląda na to że przelewasz je daj im odpocząć kilka dni ... nie sugeruj się tym że wszystko będzie ok jak dostają tyle samo wody czy nawozu każda jest inna każda ma inny system korzeniowy itd ..... jaką masz temperaturę i jak wysoko lampę ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,339 Napisano 19 Stycznia Przelane jak na moje oko... Czasami tak jest, że różnie piją.... ja teraz 2 sztuki miałem takie wolno pijące względem reszty 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hansik56 0 Napisano 19 Stycznia Okej dzięki bardzo za pomoc dam jej spokój tydzień zobaczymy co się będzie działo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach