BartQ 37 Napisano Niedziela o 17:46 Siemka. Mam problem mimo filtra dalej czuć zapach w pomieszczeniu gdzie znajduje się namiot. Wymiary namiotu 60x60x120 I sposób podłączenia. Wyntylator ustawiony na około 170 m3/h @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 701 Napisano Niedziela o 18:28 Podwieś to w boxie i będzie po problemie ( chyba ) bo zawsze to namiot dodatkowo zatrzyma zapach ( tylko dziwi mnie to że filtr nie wyłapuje zapachu ) filtr jest dobrej jakości może gdzieś jest nieszczelność miedzy wyciagiem a filtrem > ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartQ 37 Napisano Niedziela o 18:33 Miałem w środku filtr i to samo było. Łączenia pomiędzy filtr a wentylator czy to nawet rura jest szczelne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,813 Napisano Niedziela o 18:42 Wychodzi na to, ze masz za slaby filtr do wyciagu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,704 Napisano Niedziela o 18:43 (edytowane) Zamień miejscami wyciag z filtrem tzn. Filtr daj jako pierwszy i najlepiej w środku w boxie Edytowane Niedziela o 18:44 przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartQ 37 Napisano Niedziela o 19:14 Czyli takie połączenie zrobić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,704 Napisano Niedziela o 19:21 @BartQ tak, wentylator tez moze byc w boxie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach