michalmol 50 Napisano 12 Stycznia Nie rosnie cos. Posadzilem dwie w tym samym czasie a jedną z nich lipa chyba co??? Jakąś ochlapnieta i pomarszczoną jest ha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 12 Stycznia @michalmol podlej dobrze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalmol 50 Napisano 12 Stycznia Właśnie zdaję mi się że za dużo trochę podlałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 709 Napisano 12 Stycznia za dużo czyli ile ? obstawiam że lejesz im po równo ? czy walisz na oko ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bluetooth83 15 Napisano 12 Stycznia Mi też wygląda po ziemi że susza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalmol 50 Napisano 12 Stycznia @Resio666 400ml teraz 2 godziny temu, Resio666 napisał: za dużo czyli ile ? obstawiam że lejesz im po równo ? czy walisz na @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach