Tester 1,408 Napisano 21 Lutego 2019 (edytowane) Piszcie tutaj o swoich przygodach na oucie, co spotkałeś w lesie itp. Edytowane 21 Lutego 2019 przez Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 5 Lipca 2019 ja widziałem większość polskich zwierząt leśnych w naszych lasach, raz szop pracz skoczył prawie z czubka sosny na glebę i nic mu się nie stało 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fan BMW 11 Napisano 5 Lipca 2019 też widziałem dużo zwierząt dzików saren to najwięcej, łosie też widziałem, jelenie, fajnie wyglądają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 5 Lipca 2019 najgorsze było uciekanie straży leśnej na motorze, jak wyjeżdżałem z lasu to pieski chcieli sprawdzić co wiozę na bagażniku, a wiozłem spryskiwacz, uciekłem im rowerem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 5 Lipca 2019 dużo miałem przygód ze strażą leśną jakieś były, jak mnie przyczaił jak nawozy nosze i się skapował że krzaki sadzę ale poszedł sobie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 7 Sierpnia 2019 było tego trochę ucieczki przed leśnikami i te sprawy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 7 Sierpnia 2019 Miałem taką sytuację ostatnio że ledwo wyszedłem z miejscówki bo tak jakoś się zasiedziałem i szybko się ściemniło 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 7 Sierpnia 2019 raz mnie strażnik leśny złapał jak niosłem dolomit i nadziałem się na niego, skapował się że sadze zioło ale nic nie zrobił 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach