NikuNiku 0 Napisano 18 Stycznia 2020 Witam Często jestem przejazdem w Holadnii Venlo->Eindhoven lub Venlo->Maastricht Czy w tych częściach kraju kupię spokojnie gram albo dwa czy muszę posiadać miejsce zamieszkania Holenderskie? Z tego co czytałem w większości coffeeshop trzeba się zarejestrować, ale jak sprawa wygląda z "turystą"? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dekiel 5 Napisano 18 Stycznia 2020 (edytowane) @NikuNiku ja kupowałem bez żadnej rejestracji, ale nie wiem czy się teraz coś zmieniło Edytowane 18 Stycznia 2020 przez Dekiel @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NikuNiku 0 Napisano 18 Stycznia 2020 W necie na stronach Coffee jest informacja że rejestracja obowiązkowa (5€) Wiem że w Amsterdamie łagodniej do tego podchodzą ale na "wschodzie" NL może być problem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 686 Napisano 18 Stycznia 2020 @NikuNiku Rejestracja trwa 2 min. i nic nie kosztuje, a zreszta nie w kazdym coffe musisz sie rejestrowac. W miastach ktore wymieniles bezproblemowo zakupisz zielsko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
papagrower 14 Napisano 19 Stycznia 2020 w venlo masz po trasie cofik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NikuNiku 0 Napisano 27 Stycznia 2020 @papagrower mógłbyś podać lokalizację tego Coffee? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach