Tester 1,408 Napisano 20 Lutego 2019 BubbleGummer ma specyficzny, słodki zapach kojarzony z guma do żucia. Daje bardzo euforyczny haj. Rośliny są średniej wysokości, niezbyt rozgałęzione (częściej się wyciąga). Ta odmiana kwitnie ok 8 tygodni, dając pełne żywicy, bardzo słodkie topy, @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muraszcz 12 Napisano 4 Sierpnia 2019 o ciekawa odmiana ciekawe czy ten zapach jest taki jak w opisie producenta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 4 Sierpnia 2019 Tak ja ją miałem i czuć było właśnie gumę do żucia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 4 Sierpnia 2019 a ile czasu ci zajęła uprawa od kiełka do plonów ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 4 Sierpnia 2019 coś koło 3 miesiące, pod lampami ją miałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 4 Sierpnia 2019 a jak z jakością palonka, dużo żywicy było na topach ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 4 Sierpnia 2019 no było dużo kleiły się łapy od tej żywicy, jakość pierwsza klasa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 4 Sierpnia 2019 a odmiana ta wykazywała jakieś problemy podczas uprawy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 4 Sierpnia 2019 żadnych nie zauważyłem jeśli zapewnisz dobre warunki roślinie i nie przesadzisz z nawozami to roślinka będzie zdrowo rosła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach