Tester 1,407 Napisano 20 Lutego 2019 Jedna z najbardziej popularnych odmian outdoorrowych. Czysty odmiana, której przodkowie pochodzą z górskiego regionu Ketama. Maroc produkuje dużo żywicy i gwarantuje wczesne zbiory. Aby osiągnąc czysty smak, potrzebuje ziemi i klimatu jaki panuje w Ketamie, za to gdy rośnie w Europie to osiąga niesamowity, aromatyczny zapach, któremu nie da się oprzeć, nie mówiąc o świetnym smaku. Stosunkowo wysoka roślina, która najlepsze efekty osiąga kiedy wysianna pomiędzy środkiem Kwietnia i początkiem Maja. ZAPACH Mocno kwiatowy aromtat z dodatkiem leśnych akcentów i ziemistymi nutami. Dość intensywny, zapadający głęboko w pamięć. SMAK Mocno kwiatowy i urzekający. Pozostawiający długotrwały posmak najlepszych cannabis. WYKORZYSANIE MEDYCZNE Roślina stosowana przy leczeniu dolegliwości bólowych i walce z przewlekłym stresem - doskonale rozluźnia umysł i odpręża całe ciało. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 27 Lipca 2019 wspaniała roślina klasyk outdoorowy polecam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 27 Lipca 2019 bardzo mocna odmianka nie raz miałem maroca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 27 Lipca 2019 pamiętam u ziomka tą odmiankę, żywicy było w brud, bardzo dobra i mocna była ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golota 8 Napisano 4 Sierpnia 2019 Maroca miało większość chyba ludzi to bardzo fajna odmiana @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 4 Sierpnia 2019 miałem Maroca od tego producenta i mi nie doszedł jakiś felerny się trafił @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 4 Sierpnia 2019 cóż różnie to bywa w tych czasach zawsze się może trafić jakiś fenotyp który nie dochodzi u nas @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 4 Sierpnia 2019 czy ta odmiana nadaje się również na indoor ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 4 Sierpnia 2019 oczywiście że tak @Podróżnik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 4 Sierpnia 2019 właśnie się dowiedziałem że nie zawsze dochodzi jeden ziomek mój miał i mu nie doszedł maroc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 4 Sierpnia 2019 a jak kąsa maroc bo czytałem różne opinie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 4 Sierpnia 2019 @Borówa Mój maroc był taką hybrydą trzepał połączenie sativy i indicy taka psychodela @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach