kacperekmarih131 0 Napisano 10 Stycznia 2020 Hej mam pytanie wykonując trening lst ułamałem pojedyncza gałązke która miała jednego liścia czy coś grozi mojej sadzonce ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 11 Stycznia 2020 @kacperekmarih131 nic nie grozi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wielkitopek 55 Napisano 11 Stycznia 2020 @kacperekmarih131 będzie żyć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 11 Stycznia 2020 klonika trzeba bylo zrobic ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 21 Marca 2020 Pochwal się co tam urosło ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mishuuu 0 Napisano 3 Kwietnia 2020 Siema doradzi ktoś czy już robić lSt? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 3 Kwietnia 2020 Zjebales, masz za malo ziemi w doniczce. Normalnie mozna by bylo zaczac ja naginac, ale teraz poczekal bym kilka dni i wygial bym ja ponad brzeg doniczki. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 3 Kwietnia 2020 @Mishuuu wilgotność chyba masz za niską @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mishuuu 0 Napisano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Wilgotność 60% . Mogę dosypać ziemi na ten keramzyt co już jest? Oczywiście jak podrośnie. Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez Mishuuu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 3 Kwietnia 2020 Możesz nawet teraz. Wyjmij keramzyt i syp po liście @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 3 Kwietnia 2020 @Mishuuu można, albo obetnij doniczke @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mishuuu 0 Napisano 3 Kwietnia 2020 Ok to biorę się za dosypanie ziemi aż po liście. Następnym razem będę pamiętał żeby sypać po sam koniec fakt nie pomyślałem. Wilgotność też zwiększe bo pomimo że jest całkiem sporo, przynajmniej tak miernik pokazuje to liście się zwijaja do środka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach