Lolek 0 Napisano 30 Grudnia 2019 Biorę izotek już prawie miesiąc i nie wiem czy moge zapalić sobie kuktutalnie trochę, jeżeli ktoś brał i palił jednocześnie to napiszcie, prosze o rzeczywiste odp bo zaraz Sylwester A ja nie wiem czy moge czy bede sam czysty siedzieć XD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 30 Grudnia 2019 @Lolek spróbuj buszka czy ci podchodzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lolek 0 Napisano 30 Grudnia 2019 @Tester no ta ale czy mi nie zaszkodzi bo wiem że alkoholu nie można bo obciąża wątrobę, dużo raczej nie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 31 Grudnia 2019 @Lolek samo thc nie powinno tylko ten dym może nie być pożądany, może skonsumuj inaczej materiał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lolek 0 Napisano 31 Grudnia 2019 @Tester inaczej to znaczy? Każda forma jaką znam powoduje dym, ale mam nadzieję że nie zaszkodzi bo ten izotek to jest coś pochodzenia witaminy A więc powinno być git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 31 Grudnia 2019 @Lolek np dodać zioło do posiłku wcześniej je podgrzewając @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 31 Grudnia 2019 Co ma piernik do wiatraka, ja bym normalnie pizgal. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach