Eric_Satie 19 Napisano Środa o 19:11 Zapowiada się chyba na jajo. Co myślicie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,357 Napisano Środa o 19:23 @Eric_Satie raczej tak... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eric_Satie 19 Napisano Środa o 19:35 @Lady Green to już go nie ma 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,599 Napisano Środa o 19:49 Po mojemu to nie jajo. Ale już się nie dowiemy 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eric_Satie 19 Napisano Środa o 19:54 @Boczelli jajo jajo ja je poznaje po specyficznych kreskach, które wyznaczają banany jak się otworzy 😉 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,357 Napisano Środa o 19:55 @Boczelli miałam pisać że z innej perspektywy przydało by się zdjęcie... ale autor chyba wyoglądał odpowiednio z każdej strony. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eric_Satie 19 Napisano Środa o 19:56 Zobaczymy czy nie wywali następnych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bluetooth83 11 Napisano Czwartek o 19:44 Czy moglibyście mnie wtajemniczyć o co chodzi.... Tak na przyszłość będę wiedział @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,429 Napisano Piątek o 08:24 @Bluetooth83 jak jajca się pojawią to oznacza męski krzak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,599 Napisano Piątek o 08:29 Męski albo Herma czyli obojniak jak są topy i jaja jednocześnie. To jakby kobieta miała cipke i pod nią jaja ale bez kutasa 😅 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bluetooth83 11 Napisano Piątek o 15:59 Załapałem po czasie ....😃😃😃 I do tego Pytanie na 5 roślin zauważyłem po suszeniu że dwie mają nasiona czyli się zhermiły. Od czego to zależy? Błąd w uprawie czy lipa nasiona ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,429 Napisano Piątek o 16:37 @Bluetooth83 lekko hermią może jakiś stres albo genetyka kilka nasion na krzaku to nie problem i często się to zdarza w sumie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bluetooth83 11 Napisano Piątek o 19:11 No zebrało się z tych roślin jak na razie z 40 pestek. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eric_Satie 19 Napisano Piątek o 19:36 11 godzin temu, Boczelli napisał: Męski albo Herma czyli obojniak jak są topy i jaja jednocześnie. To jakby kobieta miała cipke i pod nią jaja ale bez kutasa 😅 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach