JarzynaSWDN 735 Napisano 4 Marca 12 minutes ago, Cholender said: @JarzynaSWDN a co to ma na celu? Odciążyć muj kręgosłup bo nie jestem w stanie sie schylać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 445 Napisano 4 Marca @JarzynaSWDN ale wodę tam lejesz czy jak ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 735 Napisano 4 Marca Just now, PogromcaBaobabow said: @JarzynaSWDN ale wodę tam lejesz czy jak ? Wodę do butelki i później butelkę do góry nogami obracam, pozwala mi to na podlewanie na stojąco, czy tak czy siak używałem tej butelki i węża bo nie miałem jak dojść pod roślinę ale mam dysfunkcje stawu biodrowo krzyżowego i nie mogę sie za bardzo schylać, wiec wpadłem na taki pomysł, nie wiem czy się sprawdzi czy nie, ale gdyby ludzie nie probowali to dalej żyli by w jaskini 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 445 Napisano 4 Marca @JarzynaSWDN współczuje ogólnie dało by się to pewnie prościej zrobić zobaczysz czy będzie całą wodę wchłaniać może będzie dobrze @JarzynaSWDN @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 735 Napisano 4 Marca 13 minutes ago, PogromcaBaobabow said: @JarzynaSWDN współczuje ogólnie dało by się to pewnie prościej zrobić zobaczysz czy będzie całą wodę wchłaniać może będzie dobrze @JarzynaSWDN Mogę ja podlewać od spodu bo mam 3L podstawkę ale problem polega na tym że do wody dodaje mikroby a one opadają na dno więc sie nie wchłoną przez materiał, użyje tego jutro i zobaczę jak sie sprawdza 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,958 Napisano 4 Marca @JarzynaSWDN w takim przypadku to spoko patent 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 735 Napisano 7 Marca A więc powoli zaczyna się wyjadać, więc od dziś dostaje jedzonko, liście zaczynają się robić jaśniejsze, obstawiam że najmniej zostało azotu ze względu na 53 dni vega 😅 ale profilaktycznie dostaje też bloom 3ml/L grow + 2ml/L bloom Kilka podlań i zobaczymy może będzie trzeba zwiększyć dawkę o bloom się nie martwię bo mam też syntetyki od canna i nie zawaham się ich użyć 😁 A poza tym gitara, dzisiaj na obiad był krupnik 😂 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 735 Napisano Poniedziałek o 18:26 A więc jest dzień 68 od kiełka. Niedobór dalej się powoli posuwa, kilka listków poszło bo były już zjedzone, inne dalej robią się jaśniejsze i na niektórych pojawia się rdza, wiec tak naprawdę w doniczce brakuje powoli wszystkich składników, nie dziwi mnie to bo 2 miesiące i 4 dni dostawała samą wodę. Dziś dostanie sytą dawkę, zamienię grow na fish mix bo ma więcej azotu ale ma mniej PK dlatego biobizz poleca używać grow w czasie kwitnienia bo wtedy proporcje NPK są inne ale ja spróbuję czegoś innego Na 3 L wody dostanie myco 15ml fish mix1 15ml bio bloom 3ml Canna pk 13/14 Poczekam jeszcze trochę bo dopiero wstała a ja wróciłem od osteopaty i sie zginąć za bardzo nie mogę 😂 Oby obyło się bez spalonych końcówek, no ale do odważnych świat należy 💪 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 735 Napisano Środa o 18:28 (edytowane) Zjadła, bekła, pierdła... prawdziwa Słowianka 😂 Nie robi sie gorzej, chyba, ciężko powiedzieć bo dopiero 2 dni minęły, za wcześnie żeby pozwolić jej się wyjadać to dopiero pierwsza połowa kwietnia, jak by to był jeden liść ale niestety nie jest, kilka już się wyjadlo, jutro dostanie kolejną srogą dawkę biobizz tylko już bez PK bo nie chcę zasolić ziemi, raz w tygodniu wystarczy Edytowane Środa o 18:28 przez JarzynaSWDN 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 735 Napisano wczoraj o 19:19 Kolejna zdrowa dawka biobizz w doniczce nie robi sie źle chyba się powoli zatrzymuje oby tylko zwolnić wyjadanie na kolejne tygodnie później niech się wyjada z azotu ile chce 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach