Tester 1,474 Napisano 2 Lutego @JarzynaSWDN konkretnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 735 Napisano 6 Lutego Dzień 37 Pozwalam jej już rosnąć w górę, łącznie jest 12 szczytów +-2 jak nie będą za blisko to je zostawię jak będą przeszkadzać to je upierdole. Prawie 6 tydzień światło zwiekszone do 75% staram sie wstrzelić w DLI podane na jednym ze zdjęć, roślina jeszcze nie kwitnie ale już chyba zaczyna pokazywać płeć więc pewnie maks tydzień i sie zacznie, rekordów nie będzie ale z tego co widziałem to te rośliny nie są wcale takie duże, mam jeszcze 3 nasiona, ba następne grow wsadzę 2 w tą dużą donice i puszczę je praktycznie bez treningu Kolejny problem to jest to że roślina jeszcze nie zajęła całej donicy i górna część jest sucha, ta ziemia biobizz jak wyschnie to ciężko ją nawodnić, zalalem jej 3 literki i siedzą na spodzie, ubilem ja troszkę i czekam, bo donica tak ciężka że z moimi plecami to nawet ruszyć nie mogę 3 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 735 Napisano 6 Lutego Wypatrzyłem mutacje, liście mają liście 🧐 byle by jajec nie było 🫣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 735 Napisano 9 Lutego Dzień 40 Oprócz tego że nowe liście przestają wyginać sie w szpony, to nic się nie dzieje, pokazała płeć i trochę urosła, nuda w chuj, 40 dni sama woda z myco 5 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 725 Napisano 9 Lutego @JarzynaSWDN włosów jeszcze nie pokazała? Dobrze ja wytrenowales, ale te 40 dni to długo, liczysz od ziarna czy od pierwszych liści? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 735 Napisano 9 Lutego 29 minutes ago, szamayo said: @JarzynaSWDN włosów jeszcze nie pokazała? Dobrze ja wytrenowales, ale te 40 dni to długo, liczysz od ziarna czy od pierwszych liści? Liczę od kiedy wystawiła łeb z ziemi, dla mnie bomba że jeszcze nie kwitnie będzie większa, i ma więcej czasu żeby ten azot z doniczki wyjadać, ona nawet jeszcze całej donicy nie zajęła 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 735 Napisano 12 Lutego (edytowane) Dzień 43 jakoś. Pre flowerow nie widać, ale chyba jest na indukcji, rozciąga się i struktura szczytów się zmienia. Chyba jednak dobrze że ją tak wymeczyłem bo jak bym ja bez treningu puścił to wyszła by w szafie u sąsiadów, automat prawie 50 dni na vegu 😁 Edytowane 12 Lutego przez JarzynaSWDN 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 735 Napisano 15 Lutego Dzień 46 końca nie widać, dalej rośnie dalej się rozciąga i dalej nie widać pre-flowerów, dostaje po 2 literki wody co 3 dzień tak żeby donica nie wysychała i czekam 😗 4 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 735 Napisano 18 Lutego Dzień chyba 49 jakoś Jak do końca tygodnia nie będzie za bardzo się dziać to ją na 12/12 przełączę. Nie wiem czemu nie kwitnie ale mam podejrzenia, zasilacz i płytka sterująca płytą grzewczą świeciły zielonym, czerwonym i niebieskim ledem i mrygaly jak światełka świąteczne 😅, nie zwracałem na to uwagi bo to automat wiec niby nie powinno być problemu, zakleilem to wszystko taśmą i powinno być już tam całkiem ciemno 🫣 Mam tylko cichą nadzieję że nie będzie: 3 5 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 735 Napisano 21 Lutego Dzień 52 Fryzjer był lekki co kilka dni, dziś ja przeciosalem i powiazalem wygląda jak ofiara przemocy domowej ale jest zdrowa i chyba w końcu załapała co powinna zrobić, przynajmniej mam taką nadzieję 4 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2,730 Napisano 21 Lutego @JarzynaSWDN fajne druciki do lst, też mam w domu wszystkie możliwe kolory. 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 361 Napisano 22 Lutego Bardzo ladnie Ci idzie, aż wróciłem do 1 strony zerknąć czy to automat. Sprytne użycie 2 rodzajów gleby(fastbuds chyba tak rekomenduje), widać że ma dużo łatwo dostępnego żarcia i chce rozrastać się. Będzie duża roślina. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 735 Napisano 22 Lutego No jedynie co mi nie wyszło panie @Wladimir to to że ziemia wyschła na początku i korzeń poszedł w dół, następnym razem ja podleje zanim posadzę roślinę, plan był taki żeby podlewać płytko i niech najpierw rośnie w górnej warstwie no ale wyszło też dobrze, trochę za dużo azotu na początku miała ale do dziś podlewam ją samą wodą i White shark myco i wygląda na to że jeszcze trochę jedzenia będzie miała @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 361 Napisano 22 Lutego Tak, allmix jest dość silny. Myślę że operowaleś na granicy więc fajnie to wyjdzie. Teraz najfajniejsze się zacznie, a jak planujesz suplementować na flo? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 735 Napisano 22 Lutego Myślałem że tak po 3 tygodniu zacznę jej bio bloom lać, plan był taki że sama woda az do końca, ale plan zakładał 4 tygodnie vega, biobizz jej nie spali więc nawet jak będzie nadwyżka to w sumie nie ma znaczenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 735 Napisano 26 Lutego Dzień 57 Rośnie duża i zdrowa, tak szczerze to chyba dopiero się zaczyna wyciągać 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 735 Napisano 2 Marca Trochę się podtapia ale rośnie 😅🫣 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 735 Napisano 4 Marca Jedni mają bluemat... Inni karmią z butelki 😂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,958 Napisano 4 Marca @JarzynaSWDN a co to ma na celu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 445 Napisano 4 Marca @Cholender chyba Ala podajnik wody ale wydaje mi się że to nie przejdzie Swoją drogą ma kozak liście @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach