Iceland 12 Napisano 5 Stycznia @Lady Green jery przepraszam nie na kwitnienie tylko na wzrost TNT complex 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,555 Napisano 5 Stycznia No to jest różnica. 😉 W ziemi zazwyczaj masz nawozy wystarczające na pierwsze 3 tygodnie, nie trzeba nic dodawac. A nawozów tej firmy nie znam więc nie będę się wypowiadać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iceland 12 Napisano 10 Stycznia Generalnie staram się nie dawać wcale nawozów jedynie jak czegoś brakuje . @Lady Green a zobacz tego planta , wszytkie to te same nasiona 60days grapefruit a wygląda całkiem inaczej druga sprawa tamte już dawno kwitną 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 10 Stycznia @Iceland nabite azotem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cichy00711 7 Napisano Niedziela o 09:34 W dniu 05/01/2025 o 15:32, Lady Green napisał: @Iceland nawozy na kwitnienie lejemy dopiero gdy rośliny już kwitną. 👍🏻 Nawozy na kwitnienie lejemy od samego początku gdy zaczynamy nawozić tylko w mniejszych dawkach niż np azot. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,555 Napisano Niedziela o 09:39 To może doprecyzuj jeszcze jakie konkretnie nawozy i w jakich podłożach, no chyba że chcesz komuś "przypadkiem" uprawę zniszczyć. 🤔 @cichy00711 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cichy00711 7 Napisano Niedziela o 09:47 1 minutę temu, Lady Green napisał: To może doprecyzuj jeszcze jakie konkretnie nawozy i w jakich podłożach, no chyba że chcesz komuś "przypadkiem" uprawę zniszczyć. 🤔 @cichy00711 Ziemia light mix z dodatkiem perlitu i włókien kokosa. Nawozy na weg głównie bio-grow do tego cal-mag, sensizym, alg-a-mic. W mniejszych ilościach np 1/3 dawki bio-bloom. Gdy zacznie kwitnąć odstawiasz bio-grow bo bio-bloom ma już w sobie niewielkie ilości azotu co na flow jej w zupełności wystarczy. Taki roztwór do podlania powinien mieć ph 5,8 do 6. Jeśli chodzi o PPM to w okolicach 600 i będzie git. A nawracając do zniszczenia komuś uprawy to nie będę brać z cb przykładu bo z twych wcześniejszych wypowiedzi i podpowiedzi zniszczyłaś komuś uprawę (olejek neem) Teraz, cichy00711 napisał: Ziemia light mix z dodatkiem perlitu i włókien kokosa. Nawozy na weg głównie bio-grow do tego cal-mag, sensizym, alg-a-mic. W mniejszych ilościach np 1/3 dawki bio-bloom. Gdy zacznie kwitnąć odstawiasz bio-grow bo bio-bloom ma już w sobie niewielkie ilości azotu co na flow jej w zupełności wystarczy. Taki roztwór do podlania powinien mieć ph 5,8 do 6. Jeśli chodzi o PPM to w okolicach 600 i będzie git. A nawracając do zniszczenia komuś uprawy to nie będę brać z cb przykładu bo z twych wcześniejszych wypowiedzi i podpowiedzi zniszczyłaś komuś uprawę (olejek neem) Zapomniałem dodać, że gdy zaczyna kwitnąć to prócz bio-bloom dodajesz top-max i hesi boost 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,555 Napisano Niedziela o 09:50 @cichy00711 kolega nie zastosował go zgodnie z przeznaczeniem, za to odpowiedzialności już nie ponoszę. Gaslighting to nie na mnie toksyku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cichy00711 7 Napisano Niedziela o 09:52 1 minutę temu, Lady Green napisał: @cichy00711 kolega nie zastosował go zgodnie z przeznaczeniem, za to odpowiedzialności już nie ponoszę. Gaslighting to nie na mnie toksyku. Najpierw uznałaś, że to przez twoje źle doradztwo a teraz używasz rączki toksyczna istoto? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,555 Napisano Niedziela o 10:01 @cichy00711 to zapewne przez coś co ludzie nazywają kulturą osobistą ale pewnie to pojęcie jest Ci obce. 🤷♀️ Pomimo tego fakty pozostają faktami. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cichy00711 7 Napisano Niedziela o 10:02 Teraz, Lady Green napisał: @cichy00711 to zapewne przez coś co ludzie nazywają kulturą osobistą ale pewnie to pojęcie jest Ci obce. 🤷♀️ Pomimo tego fakty pozostają faktami. Zszarganej reputacji nie dasz rady naprawić. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,555 Napisano Niedziela o 12:40 @cichy00711 to straszne, co ja biedna teraz pocznę z takim życiem i taką reputacją... Na niczym innym nie zależy mi przecież bardziej jak na opinii innych na mój temat, a szczególnie na Twojej... 😱 Btw, skoro tak bardzo się wczuwasz w to co piszę do innych to może pogratuluj mi też że jako pierwsza i jedyna trafnie zidentyfikowałam przyczyne problemu - kotka. 😊 I pokaż też może jak te Twoje kwiatki rosną z nawozami na kwitnienie na wegu, bo nikt tu chyba ich jeszcze nigdy nie widział? Znałam kiedyś jednego mitomana, nic mnie chyba już nie zdziwi choć kto wie... 😂 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cichy00711 7 Napisano Poniedziałek o 03:16 14 godzin temu, Lady Green napisał: @cichy00711 to straszne, co ja biedna teraz pocznę z takim życiem i taką reputacją... Na niczym innym nie zależy mi przecież bardziej jak na opinii innych na mój temat, a szczególnie na Twojej... 😱 Btw, skoro tak bardzo się wczuwasz w to co piszę do innych to może pogratuluj mi też że jako pierwsza i jedyna trafnie zidentyfikowałam przyczyne problemu - kotka. 😊 I pokaż też może jak te Twoje kwiatki rosną z nawozami na kwitnienie na wegu, bo nikt tu chyba ich jeszcze nigdy nie widział? Znałam kiedyś jednego mitomana, nic mnie chyba już nie zdziwi choć kto wie... 😂 https://www.**************/blog-substancje-odzywcze-czemu-jak-i-kiedy-odzywiac-rosliny-konopi-n329 Proszę bardzo.. Doedukuj się. Nie musisz dziękować.. A propo kwiatków to na chwilę obecną nie hoduję. Planuję za miesiąc posadzić 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,555 Napisano Poniedziałek o 07:29 @cichy00711 i nie masz żadnych zdjęć? O jaka straaaaaaszna szkoda... 😐 Ja na wegu używam czego używam i przy tym pozostanę, dodatkowe nawozy nie są potrzebne moim roślinkom. Z Twoim nawożeniem myślisz że moje wyniki były by lepsze niż są? 🤔 Wole mimo wszystko posłuchać w tej kwestii producenta nawozów niż Ciebie. A link nie działa, coś go zjadło. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cichy00711 7 Napisano Poniedziałek o 09:46 (edytowane) 2 godziny temu, Lady Green napisał: @cichy00711 i nie masz żadnych zdjęć? O jaka straaaaaaszna szkoda... 😐 Ja na wegu używam czego używam i przy tym pozostanę, dodatkowe nawozy nie są potrzebne moim roślinkom. Z Twoim nawożeniem myślisz że moje wyniki były by lepsze niż są? 🤔 Wole mimo wszystko posłuchać w tej kwestii producenta nawozów niż Ciebie. A link nie działa, Wpisz sobie ten link bo nie można go najwidoczniej udostępniać Edytowane Poniedziałek o 09:53 przez cichy00711 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,791 Napisano Poniedziałek o 12:52 @cichy00711 pokaz swoje rosliny i co potrafisz. Takich teoretykow to pełno z teoriami z dupy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,555 Napisano Poniedziałek o 14:13 W dniu 10/01/2025 o 23:38, Iceland napisał: @Lady Green a zobacz tego planta , wszytkie to te same nasiona 60days grapefruit a wygląda całkiem inaczej druga sprawa tamte już dawno kwitną I jak sytuacja? Zakwitł? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cichy00711 7 Napisano Poniedziałek o 15:30 2 godziny temu, Cholender napisał: @cichy00711 pokaz swoje rosliny i co potrafisz. Takich teoretykow to pełno z teoriami z dupy Spoko.. gdy posadzę pokażę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach