TaTTiTo 155 Napisano 14 Grudnia Kończę to co mi zostało akurat dotrze nowy sprzęt na next 😄 powstały nowe możliwości. Zapraszam do obserwacji. Nasiona: 2x Gorilla Cookies Auto FastBuds gratisowe 2x Gorilla Glue Auto Gnomes gratisowe 2x Mix Auto FastBuds 2x Sezon od ziomka nazwaliśmy go "Ziobro" 1x Gorilla Peyote Sezon nie mam opakowania nie pamiętam producenta nasionko z jakiegoś wydarzenia gratisowe. Finalnie zostanie 9 sztuk wysadzam troszkę więcej dla pewności nie chce już przesunięć w czasie. Tym razem Box 100x100 Lampa 480w Mars Hydro Wyciąg/Mieszak z marsa Nawilżacz 6 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 155 Napisano 18 Grudnia Mamy życie nie wiem dokładnie kiedy bo mnie nie było w domu, 2x mix nie wybił wrzuciłem tam 2x GG od Gnoma Jadę bez ukorzenia-cza lenia mam bo to gratisowe pestki jakoś po cichu chce żeby szybko to padło i kupić coś nowego z automatów bo sezony nie przemawiają do mnie. Tak wiem przezroczyste kubeczki be ale innych nie miałem 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 176 Napisano 18 Grudnia @TaTTiTo w tych wiadrach z Hellweg masz zrobione dziury od spodu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,618 Napisano 18 Grudnia @TaTTiTo jakbys posadził raz porzadne sezony i spróbował z nich efektu końcowego to juz bys do automatow nie wrócił 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 155 Napisano 19 Grudnia 20 godzin temu, ZM-69 napisał: @TaTTiTo w tych wiadrach z Hellweg masz zrobione dziury od spodu ? Oczywiście wiadra nie mają dna są wycięte 19 godzin temu, Boczelli napisał: @TaTTiTo jakbys posadził raz porzadne sezony i spróbował z nich efektu końcowego to juz bys do automatow nie wrócił 🙂 No te pociągnę do końca czas czas za długi czas na nie to mnie odpycha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,618 Napisano 19 Grudnia @TaTTiTo sezony mozesz skonczyc szybciej niż automaty to od ciebie zalezy ile będzie trwała uprawa 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach