moonka 聽聽 3,814 Napisano 13 Grudnia 2024 Witam w mojej kolejnej fr. Mialem jej nie zakladac dla jednej roslinki ale jako, ze bedzie ona w doniczce 0.8l to opisze jej proces wzrostu馃檭 ziemia plagron promix wstepnie doladowana wszystkim widocznym na zdjeciu a mianowicie powder feeding bio grow jako papu na聽flo, micromix soil czyli bakterie oraz mikoryza great white. Bakterie i mikoryza wleca jeszcze w dziurke na kielka馃檪 od wczoraj pesta na waciku a ten w cieplym miejscu馃槈 jutro wieczorem wlatuje do ziemi... 4 1 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Cholender 聽聽 3,705 Napisano 13 Grudnia 2024 @moonka bez sensu szykowa膰 jej glebe w ten sposob, mikoryza mija sie z celem. W takiej malej doniczce i tak ciagle bedziesz musial ja karmic na聽bie偶膮co. Przerabia艂em temat, mo偶na fajnie poprowadzi膰 ro艣link臋 na monopa艂ke, ale non stop trzeba karmic 1 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
moonka 聽聽 3,814 Napisano 13 Grudnia 2024 @Boczelli wiem bo nie utrzymam zycia w tak malej ilosci ziemi ale mam duzo to dodalem aby chociaz cos pomogla馃檭 generalnie solo cup powinno sie leciec na mineralnych ale u mnie nie moze byc nornalnie wiec... bedzie jak bedzie馃槀 2 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
moonka 聽聽 3,814 Napisano 14 Grudnia 2024 Kielek okolo 15mm wiec nasionko wyladowalo w doniczce. 200ml wody na dobry start i czekam az pokaze glowke馃檭 1 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
moonka 聽聽 3,814 Napisano 17 Grudnia 2024 Jest nowe malutkie聽zycie馃檭 3 1 2 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
moonka 聽聽 3,814 Napisano 1 Stycznia 2 tygodnie pozniej. Zapomniana przez swiat rosnie...聽jak to u mnie bardzo powoli馃槀聽 3 1 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach