mateo 1,306 Napisano 18 Marca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,306 Napisano 19 Marca Zastanawiam się czy jest możliwe zmiana światła bo świece od 19 do 7 a chciał bym od 7 do 19 wcześniej miałem 2 namioty na mijanke @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,415 Napisano 19 Marca Ja zmieniałem ale tylko o 2 godzinki jakoś tak.... musiałbyś im noc przeciągnąć do tej godziny jak Ci pasuje. Chyba tak to było bo na kwitnieniu nie możesz zakłócać im nocy.... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,987 Napisano 19 Marca @mateo mozesz zmienić, ale jak będziesz zmieniał to wydłuż im noc do tych 24h a nie dzień 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,306 Napisano 21 Marca Światło zmienione ale co im dolega. Światło jest na ok 40 do 50 cm od roślin ok 450w aktualnie nie powinno ich palić ,czyli co im może być ? Jedynie problem z dobra cyrkulacja dziś idą do boxa 1.5x1.5 jeszcze nie chce wycinac bo to dopiero będzie 1,5 tygodnia kwitnienia jeszcze około tydzień o będzie fryzjer @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,306 Napisano 21 Marca Mają gdzie odetchnąć 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,306 Napisano 21 Marca I na wszelki wypadek dziś idzie boom boom sprey Bo ta lampa ma więcej niebieskiego widma i rośliny były trochę stresowane 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 779 Napisano 21 Marca Ładne Panny, kurwa jak ja bym chciał mieć tyle miejsca, nie musiał bym pracować 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,306 Napisano 21 Marca Żeby nie pracować trzeba by mieć ok 50 roślinek to już by było spoko 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 779 Napisano 21 Marca 41 minutes ago, mateo said: Żeby nie pracować trzeba by mieć ok 50 roślinek to już by było spoko Cały pokój 😂🫣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,987 Napisano 21 Marca Nie no sporo więcej niż 50 trzeba by zeby nie pracowac, chyba że 50 co miesiąc to ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,306 Napisano 21 Marca (edytowane) Z 5 ok kg na 4 miesiące, razy 10 to masz 40k e dało by się rade😅 😍 Kolejny krok może coś takiego Tylko trzeba by się uczyć na nowo ale plus nie ma pleśni w glebie i żadnych robali nawozy łatwiej wchodA 50%zmartwień odpada i można na wyjazdy latać jakieś na kilka dni Edytowane 21 Marca przez mateo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 779 Napisano 21 Marca Inside hydro na YouTube on uprawia w rdwc i też pokazuje jak tanio i dobrze zrobić taki system, jedyny przeciw mam taki że jak zaczną gnić korzenie w jednej roślinie to rozniesie sie to po wszystkim, no i jak z nasion rośliny to każda może jeść inaczej i jednej może brakować a druga będzie popalona. Sprawdź sobie jeszcze metodę flood and drain table 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,987 Napisano 21 Marca @mateo nie zrobisz 200g ze sztuki w 4msc nawet hydro, Twoja obecna uprawa bedzie trwala pewnie z 7msc i nie wiem czy tyle wyciagniesz. Realnie przy wiekszych projektach jest liczyc 50g/sztuka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,306 Napisano 21 Marca Na koniec kwietnia jakoś wychodzi koniec , tej może 1szy tydzień maja czyli ok 5 miesięcy zobaczymy ile wyjdzie mówisz że w 7 bym nie zrobie 200g 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,987 Napisano 21 Marca (edytowane) @mateo poczatek grudnia zacząłeś i jak skończysz poczatek maja to jest pol roku 🙂 Jak wyciągniesz 200g z planta to super gratuluję. Tylko wyobraź sobie tyle zabawy z 50 roslinami, a nie 4. A z resztą co ja sie bede produkował, podpatrzcie duze uprawy to sami zobaczycie jak to wygląda, tylko nie takie robione pod kontent z YouTube tylko prawdziwe 🙃 Edytowane 21 Marca przez Cholender @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,306 Napisano 21 Marca (edytowane) Z 50 to ręcznie bym się nie bawił gdzieś było indor na sporym metrażu chyba tam wyszło ok 4 kg z hydro z 16 sztuk w niecałe pół roku Edytowane 21 Marca przez mateo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 779 Napisano 22 Marca To już chyba lepiej by było stagered harvest robić, tylko tak jak wcześniej mówiłeś ty robisz raz na rok więc trochę lipa. U ciebie to tylko ilościowo da radę dużo, miałem ci wczoraj napisać jeszcze zamiast rdwc albo flood table, autopot system też się sprawdza, tu w uk jest to popularne, mieszasz odżywki w zbiorniku i wyjeżdżasz na wakacje, no i nie musisz się martwić ze ci pompa wody padnie albo pompa powietrza, bo wszystko działa na grawitację @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,306 Napisano 22 Marca Tylko autopoty jak oglądałem yo kilka osób mówiło że system się zaciął nawet u mopsa coś było nie tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,152 Napisano 22 Marca @mateo u mopsa wiele rzeczy jest nie tak😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach