mateo 1,263 Napisano 13 Lutego Jutro kwiaty idą na 12h światła namiot prawie full 1.2x1.2 3 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,263 Napisano 20 Lutego (edytowane) 🍒 piękna zielona przełączona na kwitnienie lampa. Ustawiona słabiej żeby nie robić żadnego stresu wszystkie łodygi ładne zielone tylko kilka fioletowych zylek Musi wjechać jeszcze siatka Edytowane 20 Lutego przez mateo 4 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,263 Napisano 26 Lutego Czekam dalej na boom boom spray żeby zrobić wycinkę liści plus trochę gałezi bo za gesto 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,263 Napisano 26 Lutego Akurat jak pisałem post doszła paczka a więc😅✂️✂️✂️ Dam im ok 2 dni odpoczynku dziś oprysk na stresa już poleciał Rośliny przejrzały wiem że można bardziej golić ale nie chcę imperium goliłem w 3 tygodniu kwitnienia(nie wiem czy lepiej przed czy po indukcji) tych nie chce ruszać są ładne zielone delikatne braki calmagu ale to już odpryskiem nadrobię 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,263 Napisano 28 Lutego 🍒 ładna zielona i zdrowa 🤞12/12 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,263 Napisano 6 Marca (edytowane) Tydzien 1 indukcji Tylko 4x rośliny i piękny las, moja najładniejsza korona jak do tej pory . Grubość łodyk jaka chciałem osiągnąć i wysokość też fajna myślę że pójdą jeszcze ok 20cm i zatrzymają się w okolicach 1.30. po indukcji przyda im się golenie ostatnie Edytowane 6 Marca przez mateo 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 729 Napisano 6 Marca Oby tylko jajek nie trzeba było golić 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,263 Napisano 6 Marca Tu nie ma mowy o stresie bez robali bez ostrego cięcia wilgotność temperatura wszystko lala nie mają nawet fioletowych łodyk prawie plus wlatuje boom spray na stres też po ostatnim goleniu ,później po zmianie światła i mam jeszcze 1 cięcie odmianą całkiem inaczej od początku idzie imperium x miało problemy przez robale chyba 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 358 Napisano Sobota o 12:49 Siateczka obowiązkowo, jak nie dwie. Jedna dobrze do prowadzenia krzaków, a drugą do trzymania topków. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,263 Napisano Sobota o 22:18 @Wladimir Tak własnie chce zrobic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,263 Napisano Poniedziałek o 19:52 Pokazały się pistele zaczynamy liczył witnienie ok 9 tygodni za 3 fryzjer jest z czego ciąć 🤯 Mój błąd przy imperium x był taki że po filmikach z innych relacji @Wladimir uświadomił mnie że goliłem je w 1szym tygodniu bo liczyłem od przełączenia światła a nie w 3 jak każdy i może to był stres przez który pojawiły się pestki czesciowo🤔 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 358 Napisano Wtorek o 06:42 Najlepsza sytuacja to jak lecisz na klonach wtedy nie ma opcji hermienia. Dodatkowo produkt masz jednolity, wiesz się czego spodziewać. Odkąd zacząłem pracować na klonach to siateczkę używam, bo nie mam problemów z wystawianiem, obracaniem, oglądaniem roślin za jajami itp. Ja nie wyciągam roślin z boksa... Chyba że do trymowania. Ile mniej pracy, ciągania donic itp. Można uciąć klony przed przełączeniem, wrzucić do małego boksa i wegowac do następnej uprawy... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,263 Napisano Wtorek o 08:13 Tylko wtedy jest ok jak lecisz cały czas ja tylko na początku roku robię namiot to klony raczej dla mnie nie są rozwiązaniem jak by szła uprawa za uprawa to jak najbardziej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 358 Napisano 14 godzin temu (edytowane) Nie wiem w jakim kraju urzędujesz, ale klony można zamówić pocztą, nie trzeba trzymać matki. Myślę że Niemcy i Austria mają takie opcje w EU. Ale mniejsza o to, bo i tak się fajnie ogląda się Twoje poczynania. Edytowane 14 godzin temu przez Wladimir 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach