mateo 1,306 Napisano 22 Marca Każdy się uczy 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,306 Napisano 26 Marca Rośliny po goleniu i oprysku dodatkowo podlane nawozami Pierwszy raz robiłem taka wycinkę,zobaczymy czy to coś faktycznie zmienia normalnie bym usuwał po listku w trakcie kwitnienia 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 362 Napisano 26 Marca Bardzo ładnie, podoba mi się. Karmisz trochę? Takie krowy to apetyt mają pewnie, bo coś jasne się robi i listki od dołu słabo wyglądają. Przede wszystkim ta z przodu po lewej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,306 Napisano 26 Marca Już daje 5 ml na 1l myślisz żeby dać im więcej ?albo zrobię im mix 5ml na litr i mam czysty azot dodam w ilości 1ml na litr Widziałem ich kolory dziś po wycięciu mają taki kolor przez mały namiot było od ściany do ściany gęsto i prawie powietrze nie miało ruchu od przeniesienia nie widać nowych liści z planami wcześniej chyba się dusiły tam teraz jest przewiew dam im trochę calmaga jutro jeszcze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,306 Napisano 27 Marca W sumie tak myślę teraz że mają mniej liści to nie będą potrzebowały tyle azotu miały @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,987 Napisano 27 Marca @mateo na odwrot. Będą miały mniej lisci to nie będzie gdzie magazynować pierwiastków i sobie ich pobierać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,306 Napisano 27 Marca (edytowane) @Cholender dobrze wiedzieć👍 bloom i tak daje co podlanie,coś tam liści zostało wiem że zapotrzebowanie jest większe jak duże rośliny ,okres na największe zapotrzebowanie już minął myśle że teraz co podlanie wystarczy im podawać normalna dawkę czy się mylę Dziś dostana 2x jeszcze oprysk na stres i od przyszłego tygodnia zaczynam podawać GS i royalsugar Edytowane 27 Marca przez mateo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,415 Napisano 27 Marca @mateo PowerBuds też masz w arsenale? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,306 Napisano 27 Marca (edytowane) Plagrona? Kiedyś miałem ale to na indukcję jest i na pierwsze tygodnie kwitnienia I nie widziałem różnicy szczerze dla tego na tą uprawę nie traciłem kasy za to sumo active boost z shoguna oprysk na początku i ok 5-6 tydzień wydaje mi się że daje coś bo po oprysku imperium w 5 tygodniu kiedy rośliny przystopowały to po oprysku ładnie je obsypało Edytowane 27 Marca przez mateo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,415 Napisano 27 Marca @mateo ja ładuje zaraz na początku flo..... i teraz patrzę, że tak też piszą "Używaj tej odżywki od momentu przestawienia uprawy z fazy wzrostu na fazę kwitnienia." W sumie to mógłbym dawać o tydzień/dwa szybciej.... jak tak teraz czytam 🙂 Chociaż przy auto mi nie zależy na przyspieszeniu kwitnienia... to chyba dobrze leję. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,306 Napisano 27 Marca (edytowane) Ja próbowałem z i bez , i tu i tu po ok tygodniu były pierwsze włoski i uważam że to strata kasy wystarczy dawać im na indukcji więcej grow bo się wyciągają z delikatnym mixem bloom 2,3 tydzień daje pk Od 4 Gs i royalsugar czasami dorzucam im extra pk Edytowane 27 Marca przez mateo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,415 Napisano 27 Marca Ja ładowałem PowerBuds i GS zdrowo jednego razu i jakoś spektakularnych wyników nie było. Teraz chyba będę dawał PowerBuds na zmianę z GS. Tak robiłem ostatnio bo miałem mało nawozów i rekord pyknął w zbiorze 🙂 PK teraz też dałem, w 4 tygodniu flo... RoyalSugar to już leję jak zaczęło kwitnąć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,306 Napisano 27 Marca Powerbuds nie daje tyle co Gs używałem również purezym plagrona i też uważam że to strata kasy i szybko się psuje po 2-3 tygodniach od otwarcia śmierdziało już z butelki jak ktoś chce używać polecam mle butelki To lepiej pk z Gs na zmiane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,415 Napisano 27 Marca PureZym też lałem chociaż nie wiem po co... do płukania ziemi chyba zalecają, jakieś resztki rozkłada. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,306 Napisano 27 Marca (edytowane) To żeby metabolizm rośliny przyspieszyc też miałem 1 uprawę z 2 bez i nie widzę roznicy Z plagrona zestaw który już spr i będę uzywal to grow bloom Roots pk z canna na początek kwitnienia i później Gs i sugar royal sprawdzałem resztę i szkoda kasy Jeszcze są witaminy ale używam monotrace mix pierwiastków 10e 1l chyba Edytowane 27 Marca przez mateo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,415 Napisano 27 Marca @mateo żeby to posprawdzać w miarę wiarygodnie to musielibyśmy mieć jakieś warunki, powtarzalność itd do takich badań... A GS widzisz różnicę/moc tego specyfiku? Ja teraz podałem pierwszy raz z GS i nie wiem czy zbieg okoliczności ale sypnęło szronem po topach prawie u wszystkich roślin 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,306 Napisano 27 Marca To pewnie inne opakowanie ale z każdej marki specyfiki na poprawę kwitnienia i smaku dziqlaja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,415 Napisano 27 Marca @mateo ale co inne opakowanie? Bo teraz się zakręciłem 😛 Aha.... że każdy ma coś podobnego tylko opakowaniami się różni 🙂 Ale droższego od GS to chyba nie ma 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,306 Napisano 27 Marca No fakt kiedyś plagron miał stężenie fajne bo było chyba do 2ml grow na nim napisane a teraz 5ml ml to i cenowo się opłacało a teraz to wszystko to samo w i mych butelkach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,306 Napisano Piątek o 12:30 Roślinki zaczeły bardzo ładnie puchnąć Pokazują też że chcą więcej światła lampa 5cm w dół jeszcze mam 15%mocy do dyspozycji na najbliższe 2 tygodnie 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach