Skocz do zawartości
Zimny404

Box 120x60x180 - pierwszy grow

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Ludziska ☺️

Zmontowałem mały namiot, chciałbym zapytać was czy będzie git.  
Jeśli ktoś widzi, ze czegoś ewidentnie brakuje proszę o wszelkie info

Namiot growtent 120x60x180😞

Lampa: Grow The Jungle The Jackson NEMESIS 250W Lampa LED

Wentylacja No-name 158 m2, filtr croco 160-240 m2 

Nawilżacz No - name daje radę 

Donice 11 l

Ziemia Terra Professional 

Wentylator mieszający - Philips, mały ale mocny, ma sporo biegów 

Mam zasadzone 4 pestki automatów 😉 ,macie jakieś tipy dla amatora? 1 już wychodzi z ziemi 😊Bede robił fotorelacje jeśli, ktoś będzie mial ochotę podzielić się ze mną doświadczeniem to zapraszam 😇

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Zimny404 moim zdaniem na flo na lampa bedzie za mala. Bedziesz mial dobrze doswietlony srodek boxa a boki beda "zaciemnione". Przy ostatnim grow mialem podobna sytuacje. Zdjalem jednego leda i pokrycie swiatlem bylo dobre tylko na srodku. Boki rosly zdecydowanie slabiej. Dolozylem leda i od razu wszystko bylo elegancko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@moonka wszystkie planty będą umieszczone centralnie. Lampa jest prostokątna i wydaje mi się, ze przy 4 auto wszystko złapią odpowiednio świtała. Gorzej przy sezonowych np 3. 

Obczaj czy może tak być @moonka 70B9CE29-827E-406E-AA9C-EE99BA45E65B.thumb.jpeg.61b3857cd9098265f7d6baf2491721ad.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi