Zimny404 6 Napisano Poniedziałek o 20:41 Cześć Ludziska ☺️ Zmontowałem mały namiot, chciałbym zapytać was czy będzie git. Jeśli ktoś widzi, ze czegoś ewidentnie brakuje proszę o wszelkie info Namiot growtent 120x60x180😞 Lampa: Grow The Jungle The Jackson NEMESIS 250W Lampa LED Wentylacja No-name 158 m2, filtr croco 160-240 m2 Nawilżacz No - name daje radę Donice 11 l Ziemia Terra Professional Wentylator mieszający - Philips, mały ale mocny, ma sporo biegów Mam zasadzone 4 pestki automatów 😉 ,macie jakieś tipy dla amatora? 1 już wychodzi z ziemi 😊Bede robił fotorelacje jeśli, ktoś będzie mial ochotę podzielić się ze mną doświadczeniem to zapraszam 😇 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,466 Napisano Poniedziałek o 21:14 @Zimny404 wyglada to dobrze, zakladaj relacje i wrzucaj foty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,552 Napisano wczoraj o 05:40 @Zimny404 moim zdaniem na flo na lampa bedzie za mala. Bedziesz mial dobrze doswietlony srodek boxa a boki beda "zaciemnione". Przy ostatnim grow mialem podobna sytuacje. Zdjalem jednego leda i pokrycie swiatlem bylo dobre tylko na srodku. Boki rosly zdecydowanie slabiej. Dolozylem leda i od razu wszystko bylo elegancko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zimny404 6 Napisano wczoraj o 06:36 @moonka wszystkie planty będą umieszczone centralnie. Lampa jest prostokątna i wydaje mi się, ze przy 4 auto wszystko złapią odpowiednio świtała. Gorzej przy sezonowych np 3. Obczaj czy może tak być @moonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach