michov115 2 Napisano Poniedziałek o 17:53 Siema, mam automat (38 dni) ostatnio zaczęły mi żółknąć pojedyncze liście. Podlewam top-max (1ml/L) i bio-bloom (1,25ml/L) co dwa lub trzy podlania - tak to woda. Podlewam codziennie 1L wody cztery rośliny - czyli po 250 ml dziennie na roślinę. Wilgotność 50% temperatura 26 stopni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano Poniedziałek o 22:22 @michov115 te większe naturalnie żółkną i usychają ogólnie chyba za mokro tam masz bo oklapnięte jakieś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michov115 2 Napisano wczoraj o 07:02 @Tester Zdjęcie zrobiłem zaraz po podlaniu. Raczej ich nie przelewam - dostają codziennie litr wody na cztery rośliny, czyli po 250 ml. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano wczoraj o 07:51 @michov115 lepiej raz a porządniej to sam musisz ocenić czy za sucho czy za mokro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach