Bluetooth83 11 Napisano 23 Listopada Witam mam 5 automatów i przez przypadek poszła jedna foto periodyczna Tamte już ładnie kwitną a ta oczywiście nie, tylko rośnie jak szalona, wstawiam ją do namiotu tylko na 10 godzin a potem separuje do ciemnej szafy ale tam pewnie za mało ma powietrza. Automatom zostało 4/5 tygodni kwitnienia, światło jest 18/6 jak zmienię 12/12 zeby ta jedna bujnęła z kwitnieniem to czy nie odbije się to na automatach np. że topy już więcej nie urosną? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 694 Napisano 23 Listopada @Bluetooth83 Na pewno sie to odbije ( stres, spowolnienie wzrostu , plon ) i ciul wie co jeszcze 😄 ja bym nie ryzykował dla jednej roślinki ( która może okazać się słabiutka ) i wszystko będzie słabe .. Doprowadz automaty do końca i o nie dbaj 😉 piona byku 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bluetooth83 11 Napisano 23 Listopada Dzięki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 604 Napisano 23 Listopada @Bluetooth83 pokażesz tego sezona? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bluetooth83 11 Napisano 24 Listopada @Adi_ejol Proszę bardzo Została odseparowana żeby zakwitła Do namiotu też się nie nadaje bo jest wyższa niż poziom lampy Także ten tego albo coś wyjdzie z niej albo i nie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bluetooth83 11 Napisano 29 Listopada Czy ona w końcu kwitnie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,429 Napisano 29 Listopada @Bluetooth83 wygląda że tak, ale nie wygląda za dobrze, gdzie ją trzymasz co jej dajesz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bluetooth83 11 Napisano 29 Listopada Chodzi o to, że miałem sześć roślin i okazało się, że jedna nie jest automatem. Właśnie to jest ona. I odseparowuję ją do szafy ciemnej, żeby zaczęła kwitnąć, bo automaty dalej działają w namiocie na 18,6. Wiem, zauważyłem, że przestaje dobrze wyglądać. Daję jej wodę z nawozem do kwitnienia. Nie wiem, jakiej marki zapomniałem. I nie chciałem zmieniać światła w namiocie kosztem tych innych pięciu automatów. Dlatego ona może iść na straty, ale wolałbym, żeby nie poszła. Tak jak mówiłem, myślałem, że to automat, a na to wyszło, że to był sezon. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach