michov115 2 Napisano Czwartek o 12:27 (edytowane) Cześć, jakie wysokości osiągały Wasze automaty in-door? Mój automat ma 50 cm i kwitnie - zastanawiam się czy jeszcze sporo urośnie 😉 Edytowane Czwartek o 12:52 przez michov115 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano Czwartek o 17:43 @michov115 60cm, jak sativa to może urosnąć jeszcze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michov115 2 Napisano Czwartek o 19:13 @Kibic Northern Lights od Fast Buds - przewaga indica @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano Czwartek o 21:13 @michov115 nie wiadomo nie powinna dużo urosnąć ale różnie to bywa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bluetooth83 3 Napisano Piątek o 22:10 Witaj mam 5 różnych automatów, mają od 45 cm do 95 cm. Musialem popodstawiać coś żeby wyrównać szczyty pod lampą. To moja pierwsza uprawa i trochę nie przemyślałem tematu. Ogólnie 9 tydzień życia 5 tydzień kwitnienia 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach