Skocz do zawartości
Jezol99

Uprawa 2 sadzonek auto nothern light

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , jestem w trakcie hodowli 2 sadzonek nothern lights auto jestem właśnie w etapie 3 tygodnia uprawy i chciałbym się dowiedzieć co bym mógł zrobić ( jestem początkującym growerem jeśli chodzi o boxy ale mam już doświadczenie z outdoorem)

dane projektu: 

https://spiderfarmer.eu/products/sf100070x70x160cm-grow-tent-kits/?gad_source=1&gbraid=0AAAAAB9wA6GOXsvi3sgbW9X8SeemQRvy4&gclid=Cj0KCQiAi_G5BhDXARIsAN5SX7qUpqADW-6C2hjW7SjeZJ5jQSvblPdNnnH4lYAMuXb1AGMgWux7b8EaAooyEALw_wcB - cały zestaw na którym pracuje 

1 roślinka ma 14cm , jest podlewana co 3 dni po 300 ml wody z biobizem 

2 roślinka  12 cm i tak samo jest stosowane podlewanie 

czas pracy - 18/6

Jestem po treningu i usunięciu liści żeby dać większy dostęp pąkom 

492AC5BE-9766-46EB-BAC5-60AFA4B4A2B4.jpeg

4F14B1D0-89DE-4242-914C-EB179BF50784.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Jezol99 na takie doniczki więcej wody bym lał na razie samą wodę bo dobrze wyglądają, liście wydaje mi się że mogłeś zostawić a jedynie ponaginać, usuwanie liści zdrowych trochę spowalniać może wzrost a to automaty więc nie należy im utrudniać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi