Pan 79 Napisano 26 Grudnia 2019 ale tam nie ma czego próbowac jeszcze ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_gd1 13 Napisano 4 Stycznia 2020 Nowe fotki i Co sądzicie jakie powiększenie powinienem mieć żeby sprawdzić trihosomy?? Kiedy ciąć?? Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,405 Napisano 4 Stycznia 2020 @Marcin_gd1 jeszcze jej dużo brakuje do ścinki, końcówki liści tam chyba masz lekko żółte ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_gd1 13 Napisano 4 Stycznia 2020 Właśnie Zgadza się przyjrzałem się Niektóre są lekko żółte jeden Ja nawet taki już lekko uschnięte Co może być przyczyną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_gd1 13 Napisano 4 Stycznia 2020 13 minut temu, Tester napisał: @Marcin_gd1 jeszcze jej dużo brakuje do ścinki, końcówki liści tam chyba masz lekko żółte ? Właśnie Zgadza się przyjrzałem się Niektóre są lekko żółte jeden Ja nawet taki już lekko uschnięte Co może być przyczyną Zastanawiam się na podlewanie już samą wodą a dużo brakuje to znaczy ile mniej więcej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_gd1 13 Napisano 4 Stycznia 2020 Kolejne foto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 4 Stycznia 2020 lupa/minimikroskop x 100 najlepiej. A planty za okolo 4-5 tyg. beda na tyle rozwiniete ze bedzie mozna powiedziec ile zostalo im mniejwiecej do kosy. Na chwile obecna masz tam kwiatostany a nie topy . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_gd1 13 Napisano 4 Stycznia 2020 5 minut temu, CheMsKuN napisał: lupa/minimikroskop x 100 najlepiej. A planty za okolo 4-5 tyg. beda na tyle rozwiniete ze bedzie mozna powiedziec ile zostalo im mniejwiecej do kosy. Na chwile obecna masz tam kwiatostany a nie topy . Dzięki za info ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_gd1 13 Napisano 4 Stycznia 2020 A co to może być @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 4 Stycznia 2020 pupa nie x100 wystarczy x60 ja mam GiB kieszonkowy i dziala sa teraz takie ustrojstwa na smartphona i tyz dzialajha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,405 Napisano 4 Stycznia 2020 @Marcin_gd1 ten liść wydaje mi się że powoli będzie usychał i jest to naturalne zjawisko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_gd1 13 Napisano 6 Stycznia 2020 ? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 7 Stycznia 2020 Dlaczego akurat 8 Ball Kush ? Czy te zielsko jest warte polecenia ? Dostalem kilka pestek w gratisie i nie wiem czy warto sadzic. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 7 Stycznia 2020 paczylem wlasnie frki 8ball i ładne krzaki i nawet out dochodzą ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_gd1 13 Napisano 10 Stycznia 2020 A @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 10 Stycznia 2020 3 fotorelacje nice xd fajnie idą tylko te sznurki bym wywalił i normalny miedziany kabel sztywny w oslonce dal @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_gd1 13 Napisano 20 Stycznia 2020 Kolejne foto. Pytanie mam czy ktoś może mi powiedzieć kiedy przestać lać nawozy, Kiedy ciąć?? Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,405 Napisano 20 Stycznia 2020 @Marcin_gd1 o jak popuchły, nawozy tydzień przed ścinką możesz odstawić potrzymaj jeszcze ze 2 tygodnie krzaka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 20 Stycznia 2020 J/w. Na oko ze 2-3 tyg. minimum do scinki, nawozy odstaw na tydzien perd zcieciem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_gd1 13 Napisano 20 Stycznia 2020 Ok dziękuję za podpowiedź. Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach