michalmol 48 Napisano 11 Listopada @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 11 Listopada @michalmol patrząc na dolny listek za dużo azotu. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalmol 48 Napisano 11 Listopada @Lady Green @Lady Green ale mi sama gore Bierze na dole jest git. Myslisz ze to azot, azotu dodalem do ziemi mniej niz zalecano ale moze i Masz racje dzieki @Lady Green a co Myslisz o niedoborze potasu, też może to być? Bo potasu i fosforu nie podawałem jeszcze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 11 Listopada @michalmol za dużo azotu czysta woda zalecana 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalmol 48 Napisano 14 Listopada @Tester ale nadmiar azotu chyba atakował by pierw stare liscie a to na młodych wyskoczyło. Moge sie mylic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 14 Listopada 2 minuty temu, michalmol napisał: Moge sie mylic tak 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FantastycznyPanLis 34 Napisano 14 Listopada @Tester @Lady Green Mam ten sam problem u siebie, 3 liście wyciąłem bo były żółto zielone, no i na całej roślince takie zżółkniete listki na krańcach, ale mimo to dałem nawozy biobloom, topmax i 0,5ml calmag, czy nie będzie gorzej przez to że podałem jej nawozy a nie czystą wode? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 14 Listopada Za duzo azotu badz tzw. light burn 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalmol 48 Napisano 14 Listopada A jak azot mam dodany do ziemi w granulacie to co teraz???jak to wypłukać czy jak? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 14 Listopada @michalmol daj roslinom go przejeść @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalmol 48 Napisano 14 Listopada @Boczelli dzieki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 14 Listopada 2 godziny temu, FantastycznyPanLis napisał: Mam ten sam problem u siebie, 3 liście wyciąłem bo były żółto zielone to źle zrobiłeś 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach