Bluetooth83 1 Napisano 11 Listopada Witajcie. Mam sześć roślin. Wszystkie miały być automatami. Wszystkie pięć zaczęły już kwitnąć. Szósta dalej tylko rośnie. Na to wychodzi, że to jest fetoperiodyczna roślina. I teraz co z tym fantem zrobić? Czy wystawić tą roślinę z namiotu po prostu? Bo ona kwitnąć nie zacznie, skoro mam światło 18/6 dla automatów. Czy wystawić ją z namiotu i pozostawić dla światła dziennego? Czy to dobry pomysł? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 11 Listopada 1 godzinę temu, Bluetooth83 napisał: Czy wystawić ją z namiotu i pozostawić dla światła dziennego? Czy to dobry pomysł? zbytnio sensu nie ma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bluetooth83 1 Napisano 13 Listopada (edytowane) Dziś mija 7 tydzień suka nie kwitnie widocznie nie automat..... wystawiłem ją z Boxa. Po liściach też zauważyłem że jest coś nie tak bo dostawała nawóz na kwtnienie. Nie chciałem zmieniać światłana 12/12 żeby nie odbiło się kosztem kwitnienia pozostałej 5-tki. Fotoperiodyczne do kwitnienia potrzebują 12/12 A jesli bedzie np 9/15 to tez zakwitnie ? Zobaczymy jaki to da efekt Edytowane 13 Listopada przez Bluetooth83 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bluetooth83 1 Napisano 13 Listopada @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach