Tester 1,407 Napisano 20 Listopada 2019 @Kasienka90 a ty tego się nabawiłaś czy jak ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szafonix 18 Napisano 20 Listopada 2019 @Kasienka90 w czerwcu dopiero? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasienka90 0 Napisano 20 Listopada 2019 @szafonix od maja się chyba sadzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szafonix 18 Napisano 20 Listopada 2019 @Kasienka90 i o tym mówiłem kiedyś żebyś wogole ogarneła jak hodowac a nie z dupy se krzaka zasadzisz i nie bedziesz wieedziec jak sie nim zajac... poczytaj i sie naucz a potem hoduj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasienka90 0 Napisano 20 Listopada 2019 wyobraź se ze w 1 dzien przeczytałam cale forum,mam wszystko zapisane.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasienka90 0 Napisano 20 Listopada 2019 @Tester tak 1,5 roku po ciąży,.jest piekło i wegetacja objawowa...Zachorowałam mając 26 lat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szafonix 18 Napisano 20 Listopada 2019 @Kasienka90 no, wyobraziłem sobie to, ja po miesiącu czytania dopiero zaczałem parapetową hodowle, która za niedługo pod kose idzie. Potem zklepałem PCBOXA (ty możesz w sumie tez ze dwa sklepać zebys wiecej leków miała - mega dyskretne to jest) i teraz w nim mam sort zioła który mi mega przypadł do gustu. Na pierwszą hodowle nie polecałnym ci jakiś wyimaginowanych sortów, tylko byle tanie co żeby zobaczyc co jest 5, czu umiesz poradzic sobie z treningiem, chorobami, czy innymi problemami. Najlepiej sie uczyć na błedach innych, ale zawsze warto ogarnąc samemu w praktyce jak to ogarnąc i jakie błedy ty mogłabyś popełnic - przy drugiej hodowli twoich wybranych sortów będziesz mogła z nich większy plon zgarnąć. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasienka90 0 Napisano 20 Listopada 2019 @szafonix no nie da się przewidzieć....jakie problemy natkam na drodze...całe to forum wyczytałam plus inne artykuły w necie...może nie zachoruję odmianka xD a treningi z tego co czytam,nie są trudne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 21 Listopada 2019 @Kasienka90 może coś ci się pozmieniało z hormonami? szukałaś w tym kierunku ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasienka90 0 Napisano 6 Marca 2020 @Tester nie zawsze olejek to medyczna marihuana do spożycia!!! na rynku są olejki CBD z 0,2%thc albo i w ogóle bez tego i to sa odmiany cbd z konopi siewnej,a nie medyczna... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 7 Marca 2020 07.03.2020 xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antydepresant 0 Napisano 23 Kwietnia 2021 a ja dopytam.. czy zwykłe odmiany , też są medyczne tudzeż maja właściwości lecznicze? czy aby tak było musi być konkretne proporcje ? gdzie znajde opisy odmian i na co są wskazane? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 23 Kwietnia 2021 7 minut temu, Antydepresant napisał: a ja dopytam.. czy zwykłe odmiany , też są medyczne tudzeż maja właściwości lecznicze? tak, każda ma THC i CBD tylko w różnych proporcjach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach