Gość Napisano 9 Listopada 2024 Witam mam do was pytanie odnoście nawozów, czy przy stosowaniu nawozów organicznych czy tych mineralnych, po ścince odczuwalny jest inny smak, haj, zbiór? Ciekawość mnie zżera czy widać aż taką różnice postawmy teze że uprawiamy dwie te same pestki w jednym czasie, jedna jest podlewana organicznymi nawozami, druga dostaje mineralne nawozy, i czy te dwie rośliny będą się wiele różnic wobec siebie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Listopada 2024 @FantastycznyPanLis wiesci glosza, ze na mineralnych da sie osiagnac lepsze wyniki. Jednak ludzie twierdza, ze jest to kosztem gorszym walorow smakowych. Trzeba by kogos doswiadczonego kto by poprowadzil dwie takie same rosliny na roznych nawozach i kilku niezaleznych testerow aby to ocenic🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 9 Listopada 2024 Ja tam zadnej różnicy nie czuję 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach