Bluetooth83 1 Napisano 5 Listopada (edytowane) Siema witam wszystkich Jak fajnie jest zobaczyć swoją uprawę po 6 dniach znowu. Podlewał 3 razy kumpel po około litra na donice. Zauważyłem kolosalną jak dla mnie różnice, nie wiem może przez to że nie widziałem roślin 6 dni. Do tego dołączę dwa pytania: Jest duża różnica w wysokości roślin na początku miale powieszona lampe trochę na ukos. Ale teraz zapewne lepiej byłoby podłożyć coś pod te mniejsze żeby miały wyżej i żeby wyrównać rosliny szczytowo ? Ile lać im wody teraz na donice 26 L ? Wrzucam foto do porównania Te z lampą błyskową dzisiejsze Pierwsze 5 robione 30.10 Edytowane 5 Listopada przez Bluetooth83 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 6 Listopada 12 godzin temu, Bluetooth83 napisał: Jest duża różnica w wysokości roślin na początku miale powieszona lampe trochę na ukos. Ale teraz zapewne lepiej byłoby podłożyć coś pod te mniejsze żeby miały wyżej i żeby wyrównać rosliny szczytowo ? można 12 godzin temu, Bluetooth83 napisał: Ile lać im wody teraz na donice 26 L ? tak raz a porządnie ponad litr pewnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bluetooth83 1 Napisano 6 Listopada Czym podlewasz ? Jakąś konewką ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 6 Listopada @Bluetooth83 butelką @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach