swistbuds 42 Napisano Sobota o 16:04 Siema mam mały problem nie mogę znaleźć tych dwóch nawozów. Jeśli ktoś wie gdzie są dostępne z góry dzięki za info. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,124 Napisano Sobota o 16:14 @swistbuds chyba je wycofali i z tego co widze na ich miejsce są te Bud Candy, Bud Factor X, Tasty Terpens itd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 42 Napisano Sobota o 16:18 @Boczelli Nie wiem nie mogę ich nigdzie znaleźć tylko UK. Wcześniej je zamawiałem tutaj z DE i teraz lipa szukam już chyba z godzine i nic nie mogę znaleźć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,124 Napisano Sobota o 16:46 @swistbuds raczej wycofane skoro nie mają ich na oficjalnej stronie. Jak ci bardzo zależy to kontaktuj się do sklepów, moze maja jeszcze coś na magazynie. Chociaz patrząc ile oni mają tych produktów to dobierzesz to samo pod inna nazwa, bo widzę że połowa rzeczy to tam typowo marketingowo, fajne kolorowe buteleczki, chwytliwe nazwy itd 😉 https://www.advancednutrients.com/products/ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach