FantastycznyPanLis 10 Napisano Sobota o 05:33 Cześć zastanawiam się czy nie dałem dupy i czy nie potrzebnie ciachałem dwa liście które zasłaniały młode pędy przed światłem Auto 60 Grapefruit Bulk Feminized Seeds Najgorzej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,125 Napisano Sobota o 08:25 @FantastycznyPanLis serio bedziesz się przejmował dwoma wyciętymi liscmi? Lepiej ten termometr podwies na czyms a nie na glebie trzymasz 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FantastycznyPanLis 10 Napisano Sobota o 08:38 11 minut temu, Boczelli napisał: @FantastycznyPanLis serio bedziesz się przejmował dwoma wyciętymi liscmi? Lepiej ten termometr podwies na czyms a nie na glebie trzymasz No myślałem że to coś złego, bo to jej 22 dzień zaraz zacznie kwitnąć i chciałem się doinformować czy można w ogóle ciąć liście w takim wczesnym stadium wzrostu rośliny, termometr podwiesiłem na górze donicy Dzięki za rade, miłego dnia życzę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach