PogromcaBaobabow 293 Napisano Sobota o 18:30 @ZM-69 ja ostatnio oprysk polubiłem chociaż w ziemi mam wrześnie że dłużej się trzyma @ZM-69 i też ktoś mi mówił że jak jest potrzebny na gwałt to zawz3 możesz dać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 157 Napisano Sobota o 18:59 @PogromcaBaobabow siemka jak u ciebie sprawy wyglądają ? Wszystko okey ? możesz podesłać jakas fotke ?. Wszystko idzie jak powinno ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,582 Napisano Sobota o 19:29 @ZM-69 mozna tak i tak. Oprysk szybciej dziala 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 293 Napisano Sobota o 20:48 @ZM-69 wchodź to zaraz ci coś wstawię nowego 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,018 Napisano Sobota o 22:47 Uważaj żeby nie przesadzić żeby nie zablokowac 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 157 Napisano Niedziela o 06:58 @mateo Magnezem można zablokować ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,018 Napisano Niedziela o 08:14 (edytowane) Jak lejesz calmaga to tak dla tego trzeba uważać na relacji gdzieś mam że miałem plamy i myślałem że to calmag i lałem go dużo za dużo i nie pomagało nic to spróbowałem pk i rośliny odżyły tylko że nie puchły tak jak powinny Edytowane Niedziela o 08:14 przez mateo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 157 Napisano Niedziela o 19:06 Już sam nie wiem jak się uporać z tymi zółknacymi liśćmi. Magnezu dostały myślę pod korek nie chce przesadzać. Może brakuje im azotu ? VID-20241215-WA0053.mp4 VID-20241215-WA0054.mp4 4 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 293 Napisano Niedziela o 19:10 @ZM-69 azotu to mają nawet za dużo co widać po końcówkach liści nowe liście są zawsze jaśniejsze od pozostałych wydaje mi się że wsystko jest na miejscu Kilka liści wykazuje niedobór magnezu ale tym bym się nie martwił i dał im rosnąc bo jak dasz za dużo to się zatrzymają i będzie problem I lampa za mocno im nie wali bo się łódki jak u mnie robią na baby liściach 😃 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,582 Napisano Niedziela o 19:25 @ZM-69 ja tam nic nie widzę. Jest dobrze mordo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 157 Napisano Niedziela o 19:28 @Boczelli Naprawdę jest wszystko okey ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,582 Napisano Niedziela o 19:33 @ZM-69 no ja tam nie widzę zeby sie cos dzialo, moze ktos wypatrzy cos wiecej 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 157 Napisano Niedziela o 19:41 @Boczelli @PogromcaBaobabow Kocham Was Panowie ❤️❤️❤️ obojętnie jak to zabrzmi . Wiecie co szkoda mi tych roślinek gdy widzę jak żółkną te liście. Chciałbym pomóc ale nie wiem jak . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 157 Napisano Poniedziałek o 17:10 @mateo Heyooo właśnie one kwitna jedne bardziej drugie mniej . Dałeś PK i przeszło??? Gruppppoooo zastanawia mnie kiedy mogę zrobić ostatniego fryzjera . Ostatni fryzjer miał być pierwszym i ostatnim ale wszystko tak wybiło i se rozrosło że namiot się zrobił wręcz Tłusty ... 🤭 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,582 Napisano Poniedziałek o 17:36 @ZM-69 a co im teraz podajesz? co z tym drugim boxem? Pokaz jakies losowe roslinki z bliska 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,018 Napisano Poniedziałek o 19:52 W dniu 15/12/2024 o 20:33, Boczelli napisał: @ZM-69 no ja tam nie widzę zeby sie cos dzialo, moze ktos wypatrzy cos wiecej widziałem w 7 sec, od lewej strony 5 liść , czwarta roślinka bliżej środka mucha leciała😅 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 157 Napisano Poniedziałek o 20:25 (edytowane) @mateo @Boczelli Rośliny mają dziś 44 dzień życia. @mateo @Boczelli @mateo @Boczelli VID-20241216-WA0201.mp4 Edytowane Poniedziałek o 20:41 przez ZM-69 4 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,338 Napisano 23 godziny temu @ZM-69 nie wiem czemu ale mam cały czas wrażenie że to nie youtube tylko polskie radio program pierwszy. 🤷♀️ @ZM-69 a Ty palisz? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamehameha 39 Napisano 22 godziny temu Będzie tłusto 💪💪💪,zacznij już kombinować porządny osuszacz bo myślę że będzie walka z wilgotnością w późniejszym etapie flo. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 157 Napisano 12 godzin temu hallo wszystkim !!! Słuchajcie zanim napisze wszystko to : @Lady Green Zaraz Ci odpisze na wszystko @Kamehameha Również zaraz odpisze. Wiecie co doszedłem dziś do "żóltych" lisci o co chodzi .... Ostatnio zrobilem fryzjera porzadnego wycialem prawie wszystkie liscie wiatraki i te wszystkie wieksze liscie ... Zostały młode nie rozwiniete liscie . A nowe liscie zawsze są janiejsze . A że prawie wszystkie były nowe to były jasno zielone ... Teraz widzę że te liscie które byly jasne nabieraja ciemnej zieleni ... Czyli to wszystko na temat jasno żółto zielonych lisci to byla moja paranoja oraz niewiedza . 🤭😁😂 @Lady Green Nie nie poważnie z tym youtube 🤭😁 leca czasem klasyki ... 😃 Tak popalam sobie ale u mnie dużo nie trzeba jesli chodzi o palenie . Ja to amator jeśli chodzi o trawkę. @Kamehameha Mam nadzieję że będzie dobrze. Jeśli chodzi o osuszacz to prowadzę mała firmę budowlaną De więc mam w razie czego takie 2 budowlane osuszacze gdyby standardowy nie dał rady . Dlatego @Boczelli jako dla goscia ktory ma za soba setek roslin . Nic sie u mnie nie dzialo . A dla paranoika z pierwszym Grow bez doświadczenia planta żółkła 😂😂😂 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach