mateo 1,007 Napisano 8 godzin temu U mnie co 2 dni po 3 litry pod koniec będzie po ok 6 jak ostatnio pewnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 135 Napisano 8 godzin temu @mateo ja wchodziłem kilka razy na twoja Fr i bardzo.wszystko tam ladnie idzie . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,007 Napisano 8 godzin temu Te odmiany są inne niż goryle. One przyjmują wszystko fajnie się wyginają podczas treningu te inne trochę są no ale zobaczymy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 135 Napisano 8 godzin temu @mateo u mnie ludzi 5 tydzień i powiem ci szczerze że do teraz było wszystko okey roślinki zdrowe . Ja robiłem im taki kocioł 25-30 litrowy dawalem wszystko terra grow ,pure zym , sugar royal , power rots ,vita race do jednego kotła wkretarka z mieszadłem mixowalem wszystko zostawiałem na około godzinę żeby się wszystko przegryzło potem pomiar Ph Ec i podlanie . I mowie wszystko było okey . Ostatnio zrobiłem fryzjera i w ciągu paru dni wszystko ładnie odbiło . Zaraz wrzucę dwa zdj i rzuc okiem . Co im odbiło że tak zaczęły hmm się przebarwiać blaknąć te liście to nie wiem 🫣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 277 Napisano 4 godziny temu @ZM-69 to zwykle niedobory liście nie wrócą do swojego stanu nie panikuj bo zaczniesz im nawozić więcej żeby pomóc a okaże się że jescze bardziej ją dojedziesz jak to zacznie jeść skup się na tym co masz bo taki problem to jescze nie problem najważniejsze żebyś nie panikował Zobacz w jakim stanie miałem liście w poprzedniej uprawie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach