moonka 3,169 Napisano 13 godzin temu Wybacz, ze tak brzydko napisze ale obsrasz sie przy ogarnianiu tego wszystkiego😂😂 oczywiscie pisze to w formie zartu ale i poniekad przestrogi🙃 tyle sztuk na pierwszy raz... cos tu sie musie nie udac😅 jednak mimo to kibicuje👍🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 147 Napisano 13 godzin temu @moonka dokładnie ja już miałem takie momenty że mi się na płacz zbierało przy poprzednich 4 😂😂😂 ja to i tak szanuję za podjęcie takie wyzwania 🤪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,169 Napisano 13 godzin temu @PogromcaBaobabow ja mam juz dosyc moich 12 szt na 1m2 a tutaj prawie 2x tyle... wspolczuje😂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 9 Napisano 41 minut temu @moonka Nie ma problemu 😁 Szukam kogoś co miał doczynienia z nawozami Plagron . Moje rośliny mają drugi dzień chce im podać Plagron Terra Grow . Czy to za wcześnie ? Według tabeli Terra Grow można im podawać od pierwszego tygodnia życia. Moje mają drugi dzień. @PogromcaBaobabow Chodzi o ilość automatow 😃 ? Czy o mój cel w zbiorze 1000 g suchego palonka ? Pozdro 💪 @moonka Hahah czemu musi się nie udać ? 😁 Co masz na mysli ? 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,042 Napisano 36 minut temu @ZM-69 moje mają już ponad 4 tygodnie w Growmixie i ani kropli nawozu jeszcze nie dostały. Daję PowerRoot, Pure Zym i trochę CalMagu niektóre dostały..... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 9 Napisano 34 minuty temu @WBB dziękuję za szybką odpowiedź. Również obserwuje wszystko u Ciebie . I trzymam kciuki . Poczekam z 1,5 tyg i dam.polowe zalecanej dawki producenta Plagrona . @WBB @WBB Powiem szczerze że ładnie Ci odbiły te automaty . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,042 Napisano 30 minut temu @ZM-69 przypomniałeś mi, że fotkę miałem dać co im wczoraj zrobiłem 🙂 Z tym nawozem to się nie spiesz bo i tak zaraz je trochę powykręcać może od samego Growmixa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,129 Napisano 17 minut temu (edytowane) @ZM-69 poczekaj z tym terra grow jeszcze ze 3tygodnie. Narazie mozesz im zaczac dawac male dawki purezym i power roots. Edytowane 16 minut temu przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach