PogromcaBaobabow 255 Napisano 25 Listopada @ZM-69 tak ci wystrzelą że będziesz jeszcze płakał 🤪😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 103 Napisano 25 Listopada @PogromcaBaobabow Myślisz że pujda w górę dziś mają 3 tygodnie i 1 dzień. Wiecie co mnie zastanawia kiedy daje się tą siatkę do grow boxa ? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano 25 Listopada @ZM-69 poleca fest jescze moje maja 40 dni i jescze widze ze trochę rosną w górę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 103 Napisano 25 Listopada @Boczelli Siemka mam takie pytanie kiedy stosuje sie siatke dk growboxa ? Wstawiam przykładowe zdjęcia . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 84 Napisano 25 Listopada @ZM-69 Spokojnie zaraz wystrzelą że rozerwą boxa. Zamierzasz wrzucać siatkę do boxa? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 103 Napisano 25 Listopada @swistbuds Siemka @swistbuds miło cie widzieć . Czesto chyba nie jestes ale jak jestes zawsze napiszesz jakas dobra myśl. Jescze raz dziękuję że Ty i @Boczelli nie kazaliście wyrzucać roslin z Boxa i kazaliście dać im czas na ogarnięcie . Panowie jednak wasza wiedza i doświadczenie jest tutaj mega przydatne . Jeszcze raz dziekuje . Tak tak siatke chce dać mam kupiona już w domku na cały box . @swistbuds Co ile robić oprysk z Calmag Pro ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 84 Napisano 25 Listopada @ZM-69 Spokojnie każdy coś tam z Nas przerobił coś tam. Nie jedno się odjebalo i się zjebało 😁 Myślę że możesz sobie ja darować po pierwsze że nie trenujesz dziewczyn a po drugie jeśli nie umiesz podlewać i rzeczywiście to Twoje pierwsze grow będzie Ci ciężko wyczuć ciężkość doniczki z pod siatki. Jeśli siatki nie będzie będziesz się mógł jakoś tam wbić i podnieść doniczke a tak będzie ciężko trochę.... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 103 Napisano 25 Listopada @swistbuds Dziekuje za odpowiedź. A kwestia Calmag Pro od Plagron ? Co ile robic oprysk ? 1x w tygodniu 2x w tygodniu ? Siatke chcialem dac by wyregulować trochę wysokość roślin i zrobić jednocześnie przestrzeni miedzy szczytami . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 84 Napisano 25 Listopada @ZM-69 Raz w tyg będzie ok. Ja przy growmixe pierwsze 2tyg w ogóle nie daje calmagu. Coś tam wlatuje od 3 tyg. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,467 Napisano 25 Listopada @ZM-69 tez mysle ze siatka to nie jest dobry pomysł, masz 2 lampy to zawsze mozesz rosliny poprzestawiać według wysokosci 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 103 Napisano Czwartek o 19:08 Witam Update : Dzień 25 . Roślinki dziś dostały oprysk z Calmagu . Oraz zostały podlane Terra Grow i Ukorzeniaczem od Plagrona . Niektóre roślinki wystrzeliły w górę. Ogólnie zrobiło się gęsto. 2 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano Czwartek o 19:09 @ZM-69 gęsto to dopiero będzie 🤪 wszystko na miejscu oby tak dalej 🫡 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 103 Napisano Czwartek o 19:14 (edytowane) @PogromcaBaobabow Dziękuję prezes. Wiesz co zauważyłem że przez ostatnie 7 dni zrobiły się takie krzaczaste. A mianowicie boczne odgałęzienia poszły do góry. Edytowane Czwartek o 19:17 przez ZM-69 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 68 Napisano Czwartek o 19:18 Jest srogo, będa dobre zbiory ✌️👌 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,467 Napisano Czwartek o 19:53 Korzen zbudowały teraz będą rosnac w oczach, pewnie z tydzień i zaczna kwitnac powoli 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 103 Napisano Piątek o 13:40 Mam pytanie odnośnie światła. Czy podnieść moc światła z 40% na 50% ? Aktualnie jest na każdej lampie 40% i wysokość do lampy od szczytów 90 cm . Moc lamp 2x 720 watt . Proszę o podpowiedź. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano Piątek o 13:40 (edytowane) @ZM-69 podnoś sobie z 5-10% tyg Edytowane Piątek o 13:41 przez PogromcaBaobabow 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 103 Napisano Piątek o 13:42 A mam również jeszcze jedno pytanie proszę o polecenie odmian pelnosezonowych plon XXL i moc żeby była odpowiednia. Jak by ktoś miał zdj ze swojej jakieś fotorelacji to bym poprosił. Dziękuję pozdrooo 💪🙂 @PogromcaBaobabow czyli jak miałem teraz przez tydzień 40% mocy to moge podniesc na 50% ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,467 Napisano Piątek o 14:09 @ZM-69 ja bym nie podnosil mocy narazie. Ladnie rosną, narazie nie potrzeba im więcej. Jak swiecisz im 40% to już dostają kolo 600W czyli wystarczajaco, zostaw sobie co nieco na kwitnienie. Co do odmian to pisaliśmy Ci wcześniej. Ja nie pokaże bo nie uprawiam takich typowo pod ilość 🤷♂️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 255 Napisano Piątek o 14:10 @Boczelli to można tak później z 40 na 100 np ? Bo myślałem że to trzeba po troszku @ZM-69 słuchaj boczelli bo ja to tylko z mojego doświadczenia ja daje po 10% na tydzień tylko ja mam 100w to może jest inaczej jak boczyli pisał 🤝 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach