PogromcaBaobabow 235 Napisano 18 godzin temu @ZM-69 tak ci wystrzelą że będziesz jeszcze płakał 🤪😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 73 Napisano 15 godzin temu @PogromcaBaobabow Myślisz że pujda w górę dziś mają 3 tygodnie i 1 dzień. Wiecie co mnie zastanawia kiedy daje się tą siatkę do grow boxa ? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 235 Napisano 15 godzin temu @ZM-69 poleca fest jescze moje maja 40 dni i jescze widze ze trochę rosną w górę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 73 Napisano 14 godzin temu @Boczelli Siemka mam takie pytanie kiedy stosuje sie siatke dk growboxa ? Wstawiam przykładowe zdjęcia . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 80 Napisano 14 godzin temu @ZM-69 Spokojnie zaraz wystrzelą że rozerwą boxa. Zamierzasz wrzucać siatkę do boxa? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 73 Napisano 14 godzin temu @swistbuds Siemka @swistbuds miło cie widzieć . Czesto chyba nie jestes ale jak jestes zawsze napiszesz jakas dobra myśl. Jescze raz dziękuję że Ty i @Boczelli nie kazaliście wyrzucać roslin z Boxa i kazaliście dać im czas na ogarnięcie . Panowie jednak wasza wiedza i doświadczenie jest tutaj mega przydatne . Jeszcze raz dziekuje . Tak tak siatke chce dać mam kupiona już w domku na cały box . @swistbuds Co ile robić oprysk z Calmag Pro ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 80 Napisano 14 godzin temu @ZM-69 Spokojnie każdy coś tam z Nas przerobił coś tam. Nie jedno się odjebalo i się zjebało 😁 Myślę że możesz sobie ja darować po pierwsze że nie trenujesz dziewczyn a po drugie jeśli nie umiesz podlewać i rzeczywiście to Twoje pierwsze grow będzie Ci ciężko wyczuć ciężkość doniczki z pod siatki. Jeśli siatki nie będzie będziesz się mógł jakoś tam wbić i podnieść doniczke a tak będzie ciężko trochę.... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 73 Napisano 14 godzin temu @swistbuds Dziekuje za odpowiedź. A kwestia Calmag Pro od Plagron ? Co ile robic oprysk ? 1x w tygodniu 2x w tygodniu ? Siatke chcialem dac by wyregulować trochę wysokość roślin i zrobić jednocześnie przestrzeni miedzy szczytami . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 80 Napisano 14 godzin temu @ZM-69 Raz w tyg będzie ok. Ja przy growmixe pierwsze 2tyg w ogóle nie daje calmagu. Coś tam wlatuje od 3 tyg. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,371 Napisano 14 godzin temu @ZM-69 tez mysle ze siatka to nie jest dobry pomysł, masz 2 lampy to zawsze mozesz rosliny poprzestawiać według wysokosci 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach