moonka 3,173 Napisano 16 godzin temu Wybacz, ze tak brzydko napisze ale obsrasz sie przy ogarnianiu tego wszystkiego😂😂 oczywiscie pisze to w formie zartu ale i poniekad przestrogi🙃 tyle sztuk na pierwszy raz... cos tu sie musie nie udac😅 jednak mimo to kibicuje👍🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 147 Napisano 16 godzin temu @moonka dokładnie ja już miałem takie momenty że mi się na płacz zbierało przy poprzednich 4 😂😂😂 ja to i tak szanuję za podjęcie takie wyzwania 🤪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,173 Napisano 16 godzin temu @PogromcaBaobabow ja mam juz dosyc moich 12 szt na 1m2 a tutaj prawie 2x tyle... wspolczuje😂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 9 Napisano 3 godziny temu @moonka Nie ma problemu 😁 Szukam kogoś co miał doczynienia z nawozami Plagron . Moje rośliny mają drugi dzień chce im podać Plagron Terra Grow . Czy to za wcześnie ? Według tabeli Terra Grow można im podawać od pierwszego tygodnia życia. Moje mają drugi dzień. @PogromcaBaobabow Chodzi o ilość automatow 😃 ? Czy o mój cel w zbiorze 1000 g suchego palonka ? Pozdro 💪 @moonka Hahah czemu musi się nie udać ? 😁 Co masz na mysli ? 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,043 Napisano 3 godziny temu @ZM-69 moje mają już ponad 4 tygodnie w Growmixie i ani kropli nawozu jeszcze nie dostały. Daję PowerRoot, Pure Zym i trochę CalMagu niektóre dostały..... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 9 Napisano 3 godziny temu @WBB dziękuję za szybką odpowiedź. Również obserwuje wszystko u Ciebie . I trzymam kciuki . Poczekam z 1,5 tyg i dam.polowe zalecanej dawki producenta Plagrona . @WBB @WBB Powiem szczerze że ładnie Ci odbiły te automaty . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,043 Napisano 3 godziny temu @ZM-69 przypomniałeś mi, że fotkę miałem dać co im wczoraj zrobiłem 🙂 Z tym nawozem to się nie spiesz bo i tak zaraz je trochę powykręcać może od samego Growmixa. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,131 Napisano 3 godziny temu (edytowane) @ZM-69 poczekaj z tym terra grow jeszcze ze 3tygodnie. Narazie mozesz im zaczac dawac male dawki purezym i power roots. Edytowane 2 godziny temu przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 9 Napisano 2 godziny temu @WBB powiem ci szczerze że właśnie coś powykrecane sa . Dzis dodam zdjecia jak wroce z pracy . @Boczelli Ok jasne tak zrobie . Mam dawać pełna dawkę według producenta ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,131 Napisano 2 godziny temu @ZM-69 ja bym zaczal od polowy dawki i stopniowo zwiekszal 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,173 Napisano 2 godziny temu @ZM-69 clmasz 21 roslin i niech zacznal na nich wychodzic niedobory albo inne cuda. Kazda moze wtedy potrzebowac zupelnie inne dawki nawozow lub nawet rozne nawozy aby doszly do siebie. Przy takiej ilosci moze sie wydazyc wszystko🙃 a osoba bez doswiadczenia nie ogarnie ewentualnego balaganu jaki sie narobi😉 trzeba bylo zaczac od max 4 roslin i zobaczyc czym to sie je. Widze, ze juz pytasz czy tac nawozy... w drugim dniu zycia rosliny. Wzorcowy przyklad jak niewiedza moze zniszczyc cale grow😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach