Antwit 0 Napisano 25 Października (edytowane) Cześć wszystkim. Jestem tutaj kompletnie nowy ale przychodzę z dość dużym problemem. Mianowicie w ten poniedziałek (20 października) po raz pierwszy zapaliłem thc , mianowicie z jednorazówki znajomego z szkoły. Powtórzyłem to w środę oraz wczoraj, ale do rzeczy. Za każdym razem miałem fazę, raz dłuższą, raz krótszą, wczorajsza faza była długa ale około godziny 15-16 przeszła, jednak to nie był koniec. Około godziny 20 bądź 21 wieczorem poczułem się jak na fazie, swoiste oderwanie od rzeczywistości, nie mogłem też zasnąć więc spałem jakieś 3-4 godziny oczywiście kilka razy się przebudzając. Rano przez chwilę czułem się normalnie ale potem w szkole cały dzień swoistej "fazy" , momentami mocniejszej a momentami słabszej. Może to też wina kiepskiego snu, ciężko powiedzieć. Podsumowując czuje się tak od około doby, na to uczucie składa się: poczucie snu, zawroty w głowie, nierealizm, za każdym razem jak cos mówię się zastanawiam czy na serio coś mowię, strach że tak mi zostanie na zawsze. Co polecacie zrobić w takiej sytuacji ? Na internecie poczytałem ze lepiej nad tym nie myśleć i nie analizować tego no będzie tylko gorzej, też nie chce narazie iść do żadnego specjalisty bo jestem niepełnoletni i narazie wolę zachować to w tajemnicy. Liczę na waszą pomoc, dla mnie to jest lekcja życia. Edytowane 25 Października przez Antwit dodanie tagów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,383 Napisano 25 Października (edytowane) Szczerze watpie aby takie stany utrzymywaly sie z przerwami przez tak dlugi czas. Zapytaj znajomego co za gowno dal Ci do palenia bo po tym co piszesz bardziej wyglada to na cos pokroju dopalacza a nie mj Edytowane 25 Października przez moonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antwit 0 Napisano 25 Października Będę się musiał zapytać, zastanawiam się czy tego nie przeczekać po prostu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 27 Października @Antwit polecam nie palić więcej jak raz w tygodniu kiedy palisz pierwszy raz w życiu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach