moonka 3,893 Napisano 20 Stycznia (edytowane) Naszukalem sie czegos prostego i odpowiednio dlugiego😅 miales racje ugina sie ale moze ze 2 mm czyli tyle co nic🙃 mam z reszta pomysl aby obrocic profile o 90° co nada calosci wiekszej sztywnosci bo obecnie sa ciensza stona horyzontalnie i nie wiem czemu od razu ich nie obrocilem🤷♂️ To powinno zalatatwic sprawe "wyginania sie" profili😉 nie bedzie rowniez widac przewodow bo beda poprowadzone przez mocowania bezposrednio do wewnatrz profila🙃 Edytowane 20 Stycznia przez moonka 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,893 Napisano 21 Stycznia (edytowane) Mamy wtorek, podlewanie przewidziane na jutro a ziemia juz sucha😅 tak czy inaczej wstawilem herbatke a dzisiaj dam im jedynie po pol litra zeby spokojnie przetrwaly do jutra. Wygladaja jal wygladaja ale wydaje mi sie, ze nie jest gorzej niz bylo🙃 Edytowane 21 Stycznia przez moonka 6 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,893 Napisano Środa o 17:48 Wleciala wspominana herbatka w ilosci 0.5litra na rosline. Mam wrazenie, ze po wczorajszym podlaniu mam wiecej popalen. Czyzby w ziemi faktycznie zalegalo tyle nawozow, ze w momencie jej zmoczenia roslina ma dosyc i stad takie liscie?😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,893 Napisano Środa o 20:10 Kilka zdjec moich popalonych chwastow... 5 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,893 Napisano Piątek o 19:55 Kolejny dzien podlewania🙂 jak zwykle na raty. 3x 0.5l az do lekkiego przelania czysta woda z wyregulowanym ph. W dalszym ciagu nie wiem co dolega roslinom wiec bezpieczniej jest nie lac pk😅 zmajstrowalem lampe tak jak powinienem zrobic od razu. Przewody schowane a poprzeczki obrocone o 90°. Zostala kwestia zlacz a te sa zamowione i nie moga dojsc🤷♂️🙃 jakies pomysly z czym dzialac teraz?😂 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,893 Napisano 7 godzin temu Podlewanko...🙂 dzisiaj wlecialo po 0.5litra samej wody a jutro dolewka z herbatki, ktora robi sie juz od kilku godzin. Nie lubie tego etapu bo wieje nuda i nie ma co robic a jeszcze z 6 tygodni przed nami...😅 2 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 169 Napisano 6 godzin temu ładne kwiatki,ale co im dolega na tych liściach ?życzę owocnych plonów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,893 Napisano 6 godzin temu @polecam 420 no cos im dolega i nie mam pojecia co😅 mysle, ze to nadmiar pk bo pojawilo sie okolo 2 tygodnie temu po pierwszym podlaniu z bloomem od BAC. Jednak sa to tylko moje domysly i rosliny jada praktycznie cale swoje zycie na wodzie bez nawozow😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach