divi0000 106 Napisano wczoraj o 07:43 @moonka zajebiste, że drukarka można już takie cuda robić 🙂 może za x lat, już będziemy drukować marychę 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,935 Napisano wczoraj o 09:21 @divi0000 drukarka jest jedynie narzedziem. Potrzeba jeszcze fantazji, zeby cos powstalo😂 teraz z ciekawosci drukuje obudowe filtra do wyciagu. Mam duuuzo wegla, z ktorym nie mam co zrobic wiec chce zmontowac filtr🙃 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,935 Napisano 20 godzin temu (edytowane) Pierwsza sztuka wydrukowana🙃Troche maly wiec lece z przeskalowana wersja. 18cm dlugosci oraz 18cm srednicy. Zmiesci on okolo 2litry wegla i jestem ciekaw czy ogarnie moja szafe. Na stanie mam ze 20 litrow wegla wiec bede mogl zaczac mala manufakture jesli sie sprawdzi😂 oczywiscie pozostaje wklejenie siatki ale tym zajme sie na drugim wielszym wydruku a ten zostawie "na pozniej"🙃 Edytowane 20 godzin temu przez moonka 5 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 672 Napisano 16 godzin temu @moonka jak długo to drukowałeś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,935 Napisano 16 godzin temu @Adi_ejol lacznie chyba z 10h @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 672 Napisano 16 godzin temu @moonka piękna sprawa taka drukarka i pomysłowość operatora xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,935 Napisano 15 godzin temu @Adi_ejol za chwile bede to skladal z calosc😁😁 szkoda tylko, ze na takie rzeczy mam czas wylacznie wieczorami gdy mlody juz spi i zawsze wszystko na szybko😅 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 672 Napisano 15 godzin temu @moonka a to już smak życia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,935 Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Sobotnio niedzielne podlewanie... mialem je podlac wczoraj ale nalalem im 0.5litra i zanim sobie przypomnialem o dolewce to ledy juz zgasly🙃 dzisiaj rano dostaly wiec reszte piciu🙂 zamontowalem filtr zeby go przetestowac. W boxie smierdzi, wyciag chodzi na okolo 80% wiec sa odpowiednie warunki do testow😁 Edytowane 1 godzinę temu przez moonka 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 651 Napisano 1 godzinę temu @moonka wymiary czy ilość węgla dałeś na oko czy sugerowałeś się czymś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,935 Napisano 59 minut temu @szamayo max co moglem wydrukowac to 180x180mm wiec takie wymiary ma filtr nie liczac kolnierza. Kolnierz pod rure 100mm. Znalazlem filtry o identycznych wymiarach i ogarniaja do 240m3h a optymalny przeplyw to 160m3h. Co do ilosci wegla to mysle, ze weszlo okolo 1 kg ale moge sie mylic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach