moonka 3,091 Napisano Wtorek o 11:35 @Tester zapewne tak ale... jakos sie to ogarnie😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,091 Napisano Wtorek o 18:38 Jak nie urok to sraczka... Ogarnalem ladowarke i dlugi przewod ale powstal inny problem. Mam 5 telefonow, luzno lezacych ale z kazdym jest cos nie halo🙈 pol roczny samsung do ktorego moja zona zapomniala pinu😂 galaxy s9 plus ma rozbity ekran i nie nadaje sie do wilgotnego pomieszczenia, s7 nie ma w aparacie opcji timelapse ale moze zainstaluje jakas aplikacje. I na koniec 2x Huawei ale one ledwo sie wlaczaja😂 gdybym wiedzial to nie sprzedawal bym note 10 plus🙈 byl w stanie idealnym a jedynie bateria dawala onsobie znac...🙈 Szybka aktualizacja. Ogarnalem s7 i zainstalowalem na nim framelapse w spiraconej wersji😂 szalu z jakoscia nie bedzie ale jest jeszcze szansa na to, ze pin sie komus przypomni...🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,018 Napisano Wtorek o 19:32 @moonka jak ci bardzo zalezy to u każdego ciapaka w sklepie z telefonami zdejmą ci pin za kilka euro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,091 Napisano Wtorek o 19:36 @Boczelli u mnie na wsi brak takiego punktu a tym bardziej ciapakow😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,091 Napisano Wtorek o 20:59 (edytowane) @Tester zrobilem to specjalnie dla Ciebie😂 Zainstalowalem sie z telefonem w szafie i odpalilem nagrywanie. Kompletnie nie wiedzialem z jaka czestotliwoscia ustawic zdjecia. Uznalem, ze 1 foto co pol h powinno byc ok. Na weg 1 dzien nagrywania to 1.5 sekundy filmu. Na flo 1 dzien to 1 sekunda filmu. Liczac okolo 100-120 dni grow da to okolice 2 minut filmu🙃 jesli pomylilem sie w obliczeniach to prosze mnie poprawic Sory za brzydkie rurki ale tylko takie mi zostaly🤷♂️😅 napewno musze dociazyc dol aby byl bardziej stabilny. Na ta chwile jest ok ale po uniesieniu telefonu wyzej calosc zaczyna sie delikatnie kolysac Edytowane Wtorek o 21:02 przez moonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano Wtorek o 22:00 @moonka tam regulacja jest żeby podnieść do góry w razie czego? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,091 Napisano Wtorek o 22:04 (edytowane) @Tester jest jest😉 w razie czego wkladam dluzsza rurke i moge podniesc pod sam sufit🙃 mysle jednak czy nie "krecic" troche bardziej z boku a nie tak od gory. Takie 45° wydaje mi sie lepsze. Musze to chyba poprawic poki jest jeszcze na to czas🙂 Edytowane Wtorek o 22:06 przez moonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,091 Napisano 9 godzin temu Mamy juz 1.22sek nagrania. Wytnie sie noc i zostanie z 50sekund😂 Dzisiaj przyszly mi termowentylatory a jutro przyjdzie do nich zasilacz 12v 120W😅 Narazie chce przetestowac 1sztuke i zobaczyc jakie beda efekty🙂 dzisiaj rowniez zajme sie mieszakami a wlasciwie narazie jednym bo tyle wystarczy. Od wczoraj wszystkie sa na powierzchni wiec dzisiaj zarzadzam DZIEN 1😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,091 Napisano 4 godziny temu Wypadalo je odrobine podlac wiec dostaly wywaru... Doslownie😂 w ruch poszedl ukorzeniacz jako podstawa diety, do tego szczypta mikoryzy oraz bakterii glebowych. Sypalem na oko do 400ml wody i powstala ciemnobrazowa zupa😂 dostaly 2x po 50ml i nic nie wylecialo dolem🙂 swiatelko na 15% zeby przypadkiem nie zaczely sie za bardzo wyciagac jak jest to u mnie w zwyczaju i zamykamy wrota😂 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,091 Napisano 2 godziny temu Jako, ze ta uprawa bedzie w pelni diy to wynalazlem cos co jesli zadziala to rozbije bank😂 wszystko w swoim czasie ale nawet ja jestem ciekaw czy a wlasciwie jak zadziala moj "smart" pomysl😁😁😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach